favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nick Vujičić: 'Zgodilo se je nekaj neverjetnega!'

19. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
nick22

Nick s soprogo Kanae, ki pod srcem nosi dvojčici. foto: Facebook

Nick Vujičić je znani motivator, ki navdihuje ljudi po vsem svetu. Čeprav je brez rok in nog, goji neizmerno vero v življenje in samega sebe. Tokrat je svetu sporočil novico, od katere se mu je pošteno zameglilo pred očmi. Od veselja!

Nick Vujičić je 34-letni Avstralec srbskega rodu.  V spomin se je vtisnil ljudem po vsem svetu, njegova volja do življenja je namreč neomajna, navkljub temu, da nima rok in nog. Da lahko še tako trpka zgodba izpljuje iz viharnih voda, dokazuje prav Vujičić, ki si je ustvaril prekrasno družino. Poročen je z lepo rjavolasko Kanae Miyahara,  s katero imata dva sinka, štiriletnega Kiyoshija in leto in pol starega malčka po imenu Dejan.

Uresničitev velike želje


Nick in Kanae sta si močno želela, da bi se lahko družinici pridružili še eni cepetajoči koraki. Želja je bila neizmerna, njune molitve neomajne. Ko sta izvedela, da se bo slednje več kot uresničilo, so ordinacijo ginekološke ambulante napolnili zvoki sreče in veselja.

''Izvedela sva nekaj neverjetnega,'' je dejal Nick v videu, ki ga je delil s prijatelji na facebooku. Posnetek zapolni zvok ginekologinje, ki pravi: ''Ko govorite o plodnosti, kaj natanko imate v mislih? Ker tukajle imate dvojčka!''

Tudi Kanae je na svojem facebook profilu podala uradno izjavo, da se bo družinica povečala, ter da so presrečni, ker pod srcem nosi dvočka. Sledilci so družinici namenili na tisoče čestitk in spodbudnih misli.

Preberite si še navduhujočo zgodbo o Filipu Jagodiču, simpatičnemu mladeniču, ki se sooča s cerebralno paralizo, slepoto in avtizmom, a navkljub temu sledi svojim sanjam. Filipovim sanjam je prisluhnil tudi Jan Plestenjak.

Nickova družina je presrečna.

Nickova družina je presrečna. foto: Facebook

prejšnji članek
FOTO: Salome presenečenja nad njim ni mogla skriti
Svet slavnih
FOTO: Salome presenečenja nad njim ni mogla skriti
naslednji članek
Pri 54 lahko še vedno blesti v nedrčku
Kultura
Pri 54 lahko še vedno blesti v nedrčku