testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William: Diana bi bila babica iz nočne more

24. 7. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
princesa diana

foto: Profimedia

Britanska princa William in Harry sta o svoji materi spregovorila na zelo globok način in s svetom delila podatke, ki so bili do zdaj skriti.

Letos, natančneje 31. avgusta, mineva 20 let od smrti princese Diane, kraljice ljudskih src. Britanska kraljeva družina, predvsem njena sinova princ William in princ Harry, pa na številne načine v letošnjem letu skrbi, da bi spomin na njo ostal živ. Princa sta tako sodelovala v zelo osebnem dokumentarnem filmu Diana, najina mater, njeno življenje in zapuščina, ki bo na programu HBO izšel ravno danes, v katerem sta z ustvarjalci delila številne zasebne fotografije, videoposnetke in spomine. 

Princ Harry, princesa Diana in princ William. foto: Profimedia

Kate in William z otrokoma. foto: Profimedia

William je spregovoril tudi o bolečini, ki jo čuti, ker njegova otroka ne moreta poznati svoje babice in o tem, kako bi se v tej vlogi sploh odrezala. ''Z otrokoma vedno govorim o njej. Po hiši imamo zdaj več njenih fotografij in zato tudi govorim o njej. Težko je, ker jo Kate očitno ni poznala ter ne more dodati takšnega nivoja informacij. Zato sam, ko dajem Georgea in Charlotte v posteljo, govorim o njej in se trudim, da ju opomnim na to, da imata dve babici, da sta živeli dve babici. Pomembno mi je, da onadva vesta, kaj je bila in da je obstajala,'' je spregovoril William, a k temu dodal, da je mnenja,da bi bila ona babica iz nočne more. Prepričan je namreč, da bi njegova mater, ki je bila pred poroko s princem Charlesom vzgojiteljica v vrtcu, stalno hodila na obiske brez napovedi. ''Verjetno bi prišla ravno v času namenjenemu za kopanje in bi pripravila neverjetno sceno z mehurčki povsod, stvarmi za kopanje po celem prostori, na koncu pa bi odšla in kopalnico pustila v takšnem stanju.''


Preberite še: Princ William priznal, da še vedno težko govori o njeni smrti

prejšnji članek
Jasna Kuljaj si je privoščila prav posebno dogodivščino
Svet slavnih
Jasna Kuljaj si je privoščila prav posebno dogodivščino
naslednji članek
QL žur Isaaca Palme in Mance Špik v Qlandii
Zanimivosti
QL žur Isaaca Palme in Mance Špik v Qlandii
#obraziavenija
obraziavenija