Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ashton Kutcher in Mila Kunis živita v naši sosednji državi

25. 7. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
ashton in mila

foto: Profimedia

Par se je z družino preselil v glavno mesto Madžarske, Budimpešto.

Če je bil kdo presenečen, ko je med gledanjem svetovnega prvenstva v vodnih športih, ki do 30. julija poteka v madžarski Budimpešti na tribunah zagledal igralski par Ashtona Kutcherja in Milo Kunis, je vsako začudenje odveč. Par se je namreč preselil v našo sosednjo državo. 

Na Madžarskem par z družino živi zaradi Milinega snemanja nove komedije The Spy Who Dumped Me (Vohun, ki me je pustil), Ashton pa medtem raziskuje zgodovinsko mesto in obiskuje najbolj trendi restavracije ter bare, kjer so ga lokalni prebivalci že večkrat srečal, z nekaterimi pa je celo privolil v to, da so skupaj posneli priljubljeno fotografijo 'selfie'. 

V prostem času pa sta se kar nekajkrat udeležila tudi že omenjenega svetovnega prvenstva v vodnih športih, tja pa sta odpeljala tudi svoja otroka. Seveda so številni medijih hitro objavili družinske fotografije, kar pa je Kutcherja nekoliko zmotilo, saj je kasneje na twitterju zapisal: ''Še naprej vas lepo naprošam, prosim ne objavljajte fotografij najinih otrok. Onadva nista izbrala življenja na očeh javnosti.''

Par naj bi v središču mesta najemal stanovanje, tam pa naj bi ostala vsaj do meseca septembra, ko je predviden zaključek snemanja filma. 

prejšnji članek
Zvezda Usodnega vina pred novo preizkušnjo
Svet slavnih
Zvezda Usodnega vina pred novo preizkušnjo
naslednji članek
Tina Maze vse pustila brez besed
Svet slavnih
Tina Maze vse pustila brez besed