Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srbi: Melania Trump je razočarala Slovence

30. 7. 2017; 07.45
Avtor: D. B.
melania trump roza obleka

foto: Profimedia

Srbski Blic se je pred kratkim razpisal o tem, kako so Slovenci prenehali častiti Melanio Trump.

V prispevku z naslovom Kako se je porušil kult Melanie Trump: "Pozabila nas je, laže o svoji družini, niti slovensko več ne govori" srbski časnik Blic med drugim trdi, da je videti, da so Slovenci razočarani, ker je Melania postala prva dama ZDA. "Tako kot so bili (Slovenci op. p.) navdušeni nad idejo, da se bo njihova sonarodnjakinja vselila v Belo hišo, naj bi bili zdaj razočarani nad tem dejstvom. Posebej meščani Sevnice, malega mesta iz katerega Melania prihaja in na katerega je, tako je videti pozabila," piše.

Blic je med drugim zapisal, da je prvih 20 let Melania preživela v Sevnici, po tem pa se je leta 1992 odselila, da bi delala kot model v Avstriji, Italiji in Franciji. "Že takrat je bila ambiciozna in se je odločila, da se ne bo več vrnila," srbski časnik povzema The Daily Beast.

"V mestecu Sevnica živi le okoli 5 tisoč prebivalcev in vsi o vsem vse vedo. Sevničani radi govorijo o najbolj znani meščanki, a so precej frustrirani, ker jih Melania ignorira," navaja Blic in dodaja, da lokalno prebivalstvo še vedno služi s prodajo spominkov, pit in sladic, celo kozmetike z njenim likom in imenom, čeprav je Melania zaradi tega grozila s tožbami. Someščani jo, kot še navaja, kritizirajo tudi zato, ker naj bi med intervjuji zelo spremenila podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

Poleg tega, tako Blic, prva dama redko govori slovensko, njeni slovenščini pa niso mogli prisluhniti "niti v Cleevlandu v Ohiu, delu ZDA, kjer živi največje število slovenskih imigrantov.

Preberite tudi: Prevzel je tudi Tanjo Ribič. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Britney Spears pokazala vse svoje čare
Zdravje
Britney Spears pokazala vse svoje čare
naslednji članek
Se obeta še več laži s strani teh igralk?
Svet slavnih
Se obeta še več laži s strani teh igralk?
#obraziavenija
obraziavenija