reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Isaac Palma: Namesto dopusta sta se z ženo lotila dela

28. 7. 2017; 09.00
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
ISAAC PALMA, vir SPLET

Isaac Palma foto: M24

Zmagovalec Melodij morja in sonca pravi, da so zanj včasih so cel žur trenutki na kavču.

»Kar nekaj časa sem potreboval, da sem dodobra dojel svojo zmago. Kot bi bil najprej v nekakšni megli. Šele po tem, po končanem festivalu in tiskovni konferenci, se mi je začelo svitati, kaj sem dosegel, in da sem ta srečnež zares jaz,« je bil iskreno vesel kipca in naziva zmagovalca Melodij morja in sonca simpatični Argentinec Isaac Palma. Vendar mladenič ne namerava počivati na lovorikah, temveč sta se z ženo Patricijo namesto dopusta lotila dela.

foto: Alesh Maatko

»Zmago sem dodobra proslavil. Po festivalu sem se skupaj s Patricijo odpravil v bližnji lokal, kjer je bilo druženje nastopajočih po festivalu. Proslavil sem s celotno svojo ekipo in se zabaval do jutranjih ur. Z ženo znava biti žurerja, vendar je tega v tem trenutku nekoliko manj, kar pa ne pomeni, da se ne znava zabavati doma. Ker sva zelo malo doma, so nama že trenutki, preživeti na domačem kavču, cel žur. Na najinih zabavah ima glavno vlogo čudovita družba, kamor spadajo najini prijatelji, dobra glasba in okusna hrana,« razlaga mladi pevec, ki je bil v zadnjih tednih zaposlen s pripravami na festival. »Na srečo večjih zapletov ni bilo. Ko smo začeli snovati idejo za pesem, sem izjemno užival in trdo delo jemal bolj kot korak bližje k uresničitvi mojih sanj. Čeprav bi mnogi rekli, da so se mi sanje že uresničile, se še naprej trudim. Tole je šele začetek. Na festivalu sem predstavil svojo prvo samostojno pesem in počutil sem se kakor otrok, ko prvič shodi,« pripoveduje.

Pevec ne namerava počivati na lovorikah, temveč se bo še bolj zagrizel v delo. »Razvajanje bo moralo še počakati, tako kot že čaka kar nekaj reči. S Patricijo bova dala prednost odrom in novemu ustvarjanju. Ko bo čas, bova zagotovo poskrbela, da si dodobra odpočijeva. Preostanek najinega poletja bo deloven, a nič manj lep. Obeta se krasno sodelovanje, ki bo prineslo še eno zabavno pesem. Tokrat bolj živahno, plesno pesem, ki bo poskrbela za še višje poletne temperature,« je posebej za Zvezde razkril vročo novico.

Isaac Palma in njegova žena Patricija. foto: Mediaspeed.net

Čeprav nekateri menijo, da se večina stvari dogaja v Ljubljani in bi bilo bolj praktično živeti v prestolnici, zakonca ne razmišljata o selitvi s Ptuja. »Zelo rada imava podeželje in odmaknjenost od mesta. Če je le mogoče, se rada odpraviva na sprehod v naravo. Veseli naju tudi vrtičkanje in košnja trave. Ker prihajam iz Argentine, po kateri moraš pogosto za vožnjo v glavno mesto uporabiti tudi letalo, če si doma na drugem koncu države, se mi zdi Slovenija precej praktična in majhna. Niti ne razmišljava o selitvi v tujino. Uživava v Sloveniji, njenih lepotah, toplih in prijaznih ljudeh. Ko bo čas za to, pa bo verjetno prvi dopust obisk Argentine, saj je tam vsa moja družina. Zelo se veselim, da jih bom objel po dobrem letu in pol in jim v živo povedal, kako krasna je Slovenija.«

prejšnji članek
Lindsey Vonn razgalila svojo zasebnost
Svet slavnih
Lindsey Vonn razgalila svojo zasebnost
naslednji članek
Moni Kovačič: Slovenija ostaja v srcu moja domovina
Svet slavnih
Moni Kovačič: Slovenija ostaja v srcu moja domovina
#nasazenazenska
nasazenazenska