kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zopet v težavah? Justin Bieber zbil fotografa!

27. 7. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
justin bieber, nesreča

foto: Profimedia

Po prekinitvi glasbene turneje in brezbrižnosti, ki jo ob tem kaže, se je kanadski pop zvezdnik znašel v še hujših težavah.

Predvsem med najstnicami zelo priljubljeni kanadski glasbenik Justin Bieber je pred dnevi le 14 koncertov pred zaključkom glasbene turneje le-to dokončno prekinil. S tem je razočaral številne najstnice, ki so si karte seveda že kupile, ob službo pa je spravil kar nekaj delavcev, ki so te koncerte pripravljali. Ko so ga vprašali, kako se počuti, ko je toliko ljudi prikrajšal za delo, je on le brezbrižno povedal, da ti ljudje niso njegovi zaposleni. Zdaj pa se je znašel v še hujših težavah, saj se je v Los Angelesu zapletel v prometno nesrečo. 

foto: Profimedia

Še več, Justin je s svojim avtomobilom med odhajanjem od maše zbil 57-letnega fotografa, ki je želel posneti zvezdnikovo fotografijo. Nesreča se je zgodila, ko je Bieber zapuščal parkirišče, a ob tem očitno ni videl zagretega fotografa. Zadel ga je v nogo, a avto takoj ustavil in prišel pomagati. Kljub temu, da je nesrečni fotograf ležal na tleh, po fotografijah sodeč ni videti, da bi imel kakšne hujše poškodbe, očividci pa pravijo, da se je s pevcem med čakanjem policije in reševalcev celo šalil. V uradni izjavi policije pa je zapisano, da je šlo res za splet nesrečnih dogodkov in da Justin nesreče ni povzročil namenoma. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Kljub vsemu je to še ena črna pika v 'kartoteki' priljubljenega pevca, zagotovo pa ga čaka kar velika odškodnina, ki jo bo moral nameniti zbitemu fotografu. Poleg vsega tega pa je dogodek še dokumentiran, saj so številni drugi fotografi posneli vsako možno podrobnost nesreče. 

prejšnji članek
Najbolj učinkovita vaba: Poslastica za ose
Zdravje
Najbolj učinkovita vaba: Poslastica za ose
naslednji članek
Katarina Čas jih je pokazala
Svet slavnih
Katarina Čas jih je pokazala