Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Aleš Klinar krivec za nov glasbeni hit?

12. 8. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
ales klinar
Navdih za turbo folk parodično skladbo Pleš Slovenka je avtor dobil, ko je obiskoval slovenske lokale, diskoteke, koncerte in veselice.

Z nadvse zabavnim muzikalom Alpska saga, ki si ga je v matičnem gledališču Špas teater ogledalo skoraj 7.000 obiskovalcev v dveh mesecih, je po uspešni prvi skladbi iz predstave »Če hočeš moja bit«, zdaj tu še ena, nova uspešnica »Pleš Slovenka«. Glasbo in besedilo je prispeval idejni oče Alpske sage Aleš Klinar. V skladbi v glavnih vlogah nastopajo - pevka Jasmina (Kristina Mišović), njen manager in ljubimec Sandokan (Jernej Čampelj) ter vaški posebnež Franček (Tilen Artač).

Avtorji in izvajalci so prepričani, da bo skladba »Pleš Slovenka« postala pravi turbo folk hit v Sloveniji in tudi v nekdanjih bratskih republikah. Za omenjeno skladbo je ekipa muzikala Alpska saga posnela tudi videospot, v režiji Janija Pavca. Atraktivni, poletni spot so posneli v Vodnjanu in Peroju, v hrvaški Istri, kjer omenjena pesem že odmeva po lokalih, plažah in diskotekah.

Nova skladba in videospot »Pleš Slovenka« sta tudi uvod v muzikal Alpska saga, ki se bo v petek, 1. septembra, predstavil v ljubljanskih Križankah.

prejšnji članek
Alergije in homeopatija: okrepiti moramo tudi imunski sistem
Zdravje
Alergije in homeopatija: okrepiti moramo tudi imunski sistem
naslednji članek
Znana ''vampirja'' naj bi postala starša
Svet slavnih
Znana ''vampirja'' naj bi postala starša