Vroče ta hip

Nekoč je bila popolnoma drugačna

Ustvarjalna, zabavna, postavna, a na trenutke groteskna … Krivci? Plastične operacije, sončenje in kokain.

Da pretirano sončenje škoduje koži, čivkajo že ptički na drevesih. Donatella Versace, ki je ogromno časa preživela na plažah in v solarijih, je živ dokaz tega. 57-letnica je uspešna poslovna ženska, ki pa na žalost spada med četico tistih, ki ne znajo postaviti meja. Sestra legendarnega Giannija je 'obsedena' s plastičnimi posegi in sončenjem. Njena koža je kljub mnogim operacijam vidno postarana, njene obrazne poteze pa so se skozi leta groteskno spremenile.

'Komično' zagorela ...

Donatella je s svojo obvezno porjavelo kožo navdihnila tudi komični tandem iz nanizanke Absolutely Fabulous. V eni od epizod si namreč Edina želi biti tako zagorela kot Donatella in si privošči samoporjavitveno sprejanje. Pri tem pa izbira primerno barvo kože, kot da bi izbirala tapete. No, če te epizode še niste videli in se tudi vi nasmejali na račun italijanske modne kreatorke, ste pa prav gotovo vsaj enkrat na spletu zasledili njene fotografije s plaže. Na nekaterih je Italijanka skoraj grozljiva …

Pred dnevi je odprla nov butik v New Yorku

Čeprav se je Donatella odločila, da ne bo več tako 'zapečena', se njena obsedenost z rjavo barvo na koži še kako pozna. Na nedavni otvoritvi novega butika, ki ga je odprla v New Yorku, je bila skrbno naličena in oblečena v črno opravo. Na svečano otvoritev je prišla v družbi hčerke Allegre. Večer je uspel, Donatello pa so spet 'napadli' fotografi in v splet poslali kar nekaj 'šokantnih' fotografij, na katerih se vidijo posledice premnogih plastičnih posegov. Donatella pa ni bila zasvojena le s sončenjem in operacijami, temveč tudi z kokainom in kakor je sama večkrat povedala, je zaradi tega preživljala pravi pekel.

Kakor koli že, če potegnemo črto, lahko z gotovostjo rečemo, da je Donatella kljub vsemu res fantastična modna oblikovalka … Skoraj taka kot je bil njen pokojni brat Gianni Versace.

V fotogaleriji pa lahko vidite, kakšna je bila pred 'plastično spremembo'.