Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jaz s svojimi gubami ...: Brigitte Macron o svoji ljubezni

22. 8. 2017; 10.01
Avtor: D. B.
brigitte macron 1

foto: Profimedia

Brigitte Macron je pred kratkim končno spregovorila o ljubezenskem razmerju in svojem soprogu Emmanuelu Macronu.

Preden je Emmanuel Macron postal predsednik Francije, je bila njegova zveza s soprogo Brigitte pogosta tema v javnosti, in to le zaradi enega razloga. Brigitte Macron je namreč 24 let starejša od svojega moža, zdaj pa se je odločila, da bo spregovorila o svojem ljubezenskem razmerju.

Brigitte Macron je pred kratkim v intervjuju za francoski časnik Elle končno spregovorila o zvezi s svojim soprogom in francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom. Prva dama Francije je razkrila, da se je odločila svojo srečo postaviti na prvo mesto, ko je začela razmerje z njim. Znano je, da sta se spoznala, ko je on obiskoval srednjo šolo, v kateri je bila ona profesorica.

Razmerje sta začela, ko je 18-letni Emmanuel igral v gledališki predstavi, katere mentorica je bila Brigitte, v eni od zasebnih šol na severu Francije. Čeprav se je zadnje leto šolal v Parizu, ju razdalja ni ločila.

foto: Profimedia

"V vašem življenju obstajajo trenutki, ko je treba sprejeti pomembne odločitve. Zame je bilo prav takrat tako. Ko berem o naju, imam vedno vtis, da berem zgodbo o nekom drugem. Najina zgodba je veliko bolj preprosta. Zato je tisto, kar je bilo povedano pred 20 leti, povsem brez pomena. Seveda zajtrkujeva skupaj – jaz s svojimi gubami in on s svojo mladostjo," je odkrito izjavila Brigitte. "Če tega takrat ne bi naredila, ne bi živela svojega življenja. S svojimi otroki sem preživela zelo srečne trenutke, a sem istočasno čutila, da moram izživeti to ljubezen, da bi bila popolnoma srečna," je dodala prva dama.

Emmanuel in Brigitte sta se poročila leta 2007, ona je igrala veliko vlogo v njegovi politični karieri, piše Zadovoljna.hr.

prejšnji članek
Heleno njen srčni izbranec noro obožuje
Svet slavnih
Heleno njen srčni izbranec noro obožuje
naslednji članek
Zvezdana Mlakar čisto drugačna
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar čisto drugačna
#obraziavenija
obraziavenija