andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Napad na Melaniinega sina: Velike skrbi slavne mame

24. 8. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
barron trump

foto: Profimedia

Melania Trump se je zahvalila Chelsea Clinton, ker je branila Barrona.

Prva dama ZDA se je v torek zahvalila hčeri nekdanjega ameriškega predsednika, ker je branila Barrona Trumpa pred nadlegovanjem na spletu. "Hvala @ChelseaClinton – zelo pomembmno je, da podpiramo vse naše otroke pri tem, da so to, kar so!" je tvitnila Melania in v oznako zapisala "prenehajte z ustrahovanjem otrok".

Clintonova se je mlademu Trumpu v bran postavila po članku v The Daily Caller, ki je kritiziral slog in oblačenje 11-letnega predsednikovega sina.  

"Najmlajši med Trumpovimi nima nobenih odgovornosti kot predsednikov sin, a najmanj, kar lahko naredi, je, da se obleče primerno, ko se pojavi v javnosti," je v članku, ki je bil objavljen v ponedeljek, zapisal novinar Ford Springer.

Odkar je oče predsednik ZDA, je Barron pogosto tarča žalitev. foto: Profimedia

Na novinarski prispevek se je usul plaz kritik, med katerimi je bil tudi tvit Clintonove. "Skrajni čas je, da mediji in vsi ostali pustijo Barrona Trumpa na miru ter mu pustijo zasebno otroštvo, ki si ga zasluži," je tvitnila Clintonova. Še en tvit je objavila v torek, ko je odgovorila na zapis nekoga na twitterju: "Draga Matty - Barron je OTROK. O nobenem otroku se ne bi smelo govoriti žaljivo – ne v resničnem življenju in ne na spletu. In za odraslega, ki to počne, je to sramota."

Tvit, na katerega je Clintonova odgovorila, je bil sicer kasneje izbrisan s priljubljenega družabnega omrežja. Melania pa je na twitterju Clintonovi izrazila hvaležnost za podporo.

Preberite tudi: Modni spodrsljaj: Postarana Melania Trump. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Razburjeni Robert Pattinson se počuti ogroženega
Svet slavnih
Razburjeni Robert Pattinson se počuti ogroženega
naslednji članek
Alya javno priznala, da danes nima veliko
Svet slavnih
Alya javno priznala, da danes nima veliko