Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danes je ena najbolj slavnih voditeljic na svetu

1. 9. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Ellen DeGeneres je presrečna, zakorakala bo namreč v 15. sezono priljubljene oddaje The Ellen DeGeneres Show. V čast veseli novici, se je spomnila svojih prvih korakov na slavnem odru, z oboževalci pa je delila tudi fotografijo, na kateri ne šteje več kot 15 let.

Ellen DeGeneres foto: Facebook

Ellen ni pozabila na mlado dekle z velikimi sanjami. Diplomirana komunikologinja je v svoji mladosti opravljala različna dela, bila je denimo natakarica, hostesa in tajnica. Na svojo pot do svetovne slave se je odpravila oprtana z malho smeha, skoraj dobesedno, saj se je s publiko prvič iz oči v oči srečala kot stand-up komedijantka. Pohvali se lahko s titulo najduhovitejše osebe v ZDA, ki ji je dala zalet in krila pri ustvarjanju zavidljive kariere. S svojo karizmo in prikupno nonšalantnim smislom za humor, za katerega se zdi, da ga mimogrede stresa iz rokava, je osvojila publiko širom sveta.

Ellen DeGeneres in Adam Lavine foto: Facebook

Ellen danes velja za eno najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic, kar pa ne pomeni, da je bila pot do slave lahka in prijetna. Leta 2007 so njen prvi šov Ellen ukinili, ker je javno priznala svojo istospolno usmerjenost. Sledilo je obdobje globoke depresije, zvezdnica se spominja, da ni bila še nikoli tako na tleh, kot tedaj. ''A  spoznala sem, da ne glede na to, kako zelo temačno postane in kako zelo slabo ti gre, vedno obstaja možnost, da iz tega nastane nekaj lepega. Samo držati se moraš in vedeti, da iz slabih stvari vedno pride tudi nekaj dobrega in da nenazadnje vse nosi določeno lekcijo."

Od leta 2003  hudomušna in od karizme prekipevajoča Ellen zabava in razveseljuje publiko v šovu Ellen DeGeneres Show. Kako so bili videti njeni prvi koraki na slavnem odru, pa si lahko ogledate v objavi, ki jo je v čast odobritvi 15. sezone delila z oboževalci.

Prežeta z nostalgijo, je voditeljica objavila tudi fotografijo, na kateri je stara 15. let. Ob tem je sledilce povabila, naj z njo tudi oni delijo svoje posnetke iz tega obdobja.

prejšnji članek
Odkrito priznanje Boštjana Romiha
Svet slavnih
Odkrito priznanje Boštjana Romiha
naslednji članek
Salome: Tako lepa, pa v vojski!
Svet slavnih
Salome: Tako lepa, pa v vojski!