maze 6_4 100 Odkrito.si

Tina Maze dosegla novo zmago

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Slavna igralka ima obupno viseča kolena
| K.A.

Slavna igralka ima obupno viseča kolena

Le kako je mogoče, da je videti tako postarano?

Ameriška igralka Kate Bosworth se je leta prehranjevala nezdravo, v svoje telo pa je vnašala večinoma hitro prehrano in velike količine gazirane pijače. Zdaj se je končno odločila, da bo temu naredila konec in sklenila, da je čas za nekoliko bolj zdrave življenjske navade. "Pica, hamburger in testenine so bili dnevno na mojem meniju. Zdaj sem se končno odrekla tem slabim navadam in se začela učiti o zdravi prehrani in zdravih življenjskih navadah," je dejala igralka.

Vse pa kaže, da so slabe prehranske navade pustile posledice na njenem telesu. Ko so jo paparaci nedavno ujeli na ulicah New Yorka prizor ni bil najbolj prijeten za oči. Njena kolena so delovala izjemno postarano in viseče, številni pa so bili prepričani, da je njeno krilo daleč prekratko, saj preprosto ni v takšni formi, da bi si kaj takšnega lahko privoščila.

Na srečo je njen jedilnik dan danes videti povsem drugače, pogosto si privošči solate in tuno, obožuje pa tudi kuhati. S svojim soprogom Michaelom Polishem, s katerim sta poročena vse od leta 2013, ob kuhanju večerje tudi velikokrat zaplešeta, zdrave prehranske navade pa so njun zakon še utrdile.

Foto: Profimedia - Hitra prehrana je pustila svoje posledice.