favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo

14. 9. 2017; 01.00
Avtor: D. B.
Luka Jezeršek

Jezeršek, ki ga lahko sicer trenutno spremljamo v televizijski oddaji MasterChef Slovenija, se je pošalil tudi na račun medijev, ki so potico zamenjali s pico. foto: Pop Tv

Kuharski mojster Luka Jezeršek o novem projektu novinarja Jana Golje. "Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo," pravi Jezeršek.

"V zadnjih letih televizijskega ustvarjanja sem stkal veliko novih prijateljstev. Posebna zgodba naju veže z Janom Goljo, ki tokrat ustvarja prav posebno zgodbo, Slovenci v dnevnih sobah. Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo. Kdo ve, morda se srečamo tudi tam. Delite njegovo zgodbo in zgodbe ljudi," je na facebooku o projektu, v katerem sodeluje, povedal kuharski mojster Luka Jezeršek in objavil videoposnetek (spodaj), v katerem novinar Jan Golja razkriva podrobnosti le-tega. "V zadnjih desetih letih sem bil v vsaj tisočih domovih, v tisočih dnevnih sobah in slišal vsaj tisoč različnih zgodb Slovencev. In veste, kaj sem spoznal? Da se le redki zavedajo, kako zanimive življenjske zgodbe imamo, da se le redki zavedajo, da so lahko nekomu navdih. Zato že devet mesecev vstopam v dnevne sobe Slovencev in zbiram njihove zgodbe ... Zgodbe Slovencev bi rad zbral v knjigi Slovenci v dnevnih sobah. Knjiga pride ven konec novembra in komaj čakam, da jo dobite v roke, preberete in vidite, kdo smo. Do takrat pa bomo odseke zgodb, veliko dodatnih vsebin, objavljali na facebooku, instagramu ..." pa je med drugim napovedal Golja.

Del njegovega projekta bo tako tudi Jezeršek, sicer priljubljen sodnik televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija. Ravno v teh dneh se sicer lahko prijavite na avdicijo za zabavno kuharsko televizijsko oddajo.

Preberite tudi: Boleč poraz Melanie Trump: Je za vse kriv Donald?

prejšnji članek
Novi trendi čeveljcev za modne Pepelke
Moda&Lepota
Novi trendi čeveljcev za modne Pepelke
naslednji članek
Opozorilo o hekerju Fabriziu Brambillu je potegavščina!
Zdravje
Opozorilo o hekerju Fabriziu Brambillu je potegavščina!
#nasazenazenska
nasazenazenska