marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo
| D. B.

VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo

Kuharski mojster Luka Jezeršek o novem projektu novinarja Jana Golje. "Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo," pravi Jezeršek.

"V zadnjih letih televizijskega ustvarjanja sem stkal veliko novih prijateljstev. Posebna zgodba naju veže z Janom Goljo, ki tokrat ustvarja prav posebno zgodbo, Slovenci v dnevnih sobah. Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo. Kdo ve, morda se srečamo tudi tam. Delite njegovo zgodbo in zgodbe ljudi," je na facebooku o projektu, v katerem sodeluje, povedal kuharski mojster Luka Jezeršek in objavil videoposnetek (spodaj), v katerem novinar Jan Golja razkriva podrobnosti le-tega. "V zadnjih desetih letih sem bil v vsaj tisočih domovih, v tisočih dnevnih sobah in slišal vsaj tisoč različnih zgodb Slovencev. In veste, kaj sem spoznal? Da se le redki zavedajo, kako zanimive življenjske zgodbe imamo, da se le redki zavedajo, da so lahko nekomu navdih. Zato že devet mesecev vstopam v dnevne sobe Slovencev in zbiram njihove zgodbe ... Zgodbe Slovencev bi rad zbral v knjigi Slovenci v dnevnih sobah. Knjiga pride ven konec novembra in komaj čakam, da jo dobite v roke, preberete in vidite, kdo smo. Do takrat pa bomo odseke zgodb, veliko dodatnih vsebin, objavljali na facebooku, instagramu ..." pa je med drugim napovedal Golja.

Del njegovega projekta bo tako tudi Jezeršek, sicer priljubljen sodnik televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija. Ravno v teh dneh se sicer lahko prijavite na avdicijo za zabavno kuharsko televizijsko oddajo.

Preberite tudi: Boleč poraz Melanie Trump: Je za vse kriv Donald?