Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mati Luke Dončića: Solza je bilo veliko

15. 9. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Ko se otrok pri rosnih 13 letih preseli v tujino, ni lahko nobeni materi. Tudi Miriam Poterbin, mati Luke Dončića, je prelila kar nekaj solza.

foto: www.alesfevzer.com

Luka Dončić s svojimi igrami na evropskem prvenstvu deluje kot odrasel in izkušen igralec. A se moramo ob tem vseeno zavedati, da je star šele 18 let in da je kljub vsemu še vedno le najstnik. Luka je domovino zapustil pri 13 letih, ko ga je zaradi izstopajočih iger v svoje vrste zvabil Real iz Madrida, kjer nastopa še zdaj. S svojimi igrami si je zaslužil igranje v članski ekipi in predvsem v zadnji sezoni že odigral nekaj ključnih iger za sloviti klub. Vseeno pa ni bilo vedno lahko. To pa je priznala tudi njegova mati, Miriam Poterbin, ki je morala sina v svet poslati še v zgodnjih najstniških letih. 

"Solza je bilo ogromno. Se spomnim takrat, ko sem ga prvič pustila, sem jokala celo pot domov. Vse stevardese so bile okoli mene, da kaj je narobe. Potem pa še, ko sem prišla domov. Ene pol leta je bilo težko za oba. Potem, ko se je Luka naučil jezika, pa je bilo vsem lažje. Tudi meni, ko sem videla, da je Luka srečen in zadovoljen," je za Planet TV in njihov dokumentarni film Luka Dončić: Čudežni deček košarke, povedala Lukova mati. 

Le-ta je tudi ena izmed najbolj gorečih Lukovih navijačic in podpornic. Skupaj z njegovim dekletom in babico ga spremljajo na vseh tekmah evropskega prvenstva. Kako skupaj navijajo, pa si lahko ogledate tukaj. 

prejšnji članek
Odporni proti hormonu stradanja? Rešitev je Krusejeva dieta!
Zdravje
Odporni proti hormonu stradanja? Rešitev je Krusejeva dieta!
naslednji članek
Jernej Tozon: Gore so moja velika ljubezen
Svet slavnih
Jernej Tozon: Gore so moja velika ljubezen
#obraziavenija
obraziavenija