GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Mali princ George je postal modna ikona

16. 9. 2017; 01.00
Avtor: Sonči Nered-Čebašek
princ george pbrez

foto: Profimedia

Minili so časi, ko je bil princ George samo lušten malček, ki se je rad pestoval v maminem in očkovem naročju. Zdaj je postal očarljivi mladenič, ki narekuje celo modne trende.

Večkrat do zdaj se je izkazalo, da sta vojvodinja Cambriška Kate Middleton in njena hčerka, dveletna princesa Charlotte, pravi modni ikoni.

Kadarkoli je ob njunih fotografijah napisana znamka oblačil, ki jih nosita, jih v nekaj dneh v Veliki Britaniji razprodajo. Zdaj pa sta dekleti dobili hudo konkurenco v lastni družini. 

foto: Profimedia

Pod drobnogledom

Ko so pred dnevi namreč svet obšle fotografije štiriletnega princa Georgea, ki je prvič prestopil šolski prag, je bila pod drobnogledom seveda tudi njegova celotna oprava. In ko se je ugotovilo, da so otroški čeveljci španske znamke otroških oblačil in obutve Pisamonas, je bil model teh čevljev v londonskih trgovinah pokupljen v manj kot enem dnevu.

Mokasini, kakršne je nosil George, stanejo 32,95 evra, tako da so dostopni tudi tistim, ki si garderobe aristokratov sicer ne morejo privoščiti, bi jim bili pa radi vsaj navzven podobni. Jasno je tudi, da gre za kakovostno obutev, saj princ William in Kate Middleton večkrat poudarjata, da pri oblačilih za otroke bolj kot na videz gledata na prvovrstnost materialov in udobnost krojev.

george foto: Profimedia

Elegantno

Čeveljci malega Georgea so na spletni strani proizvajalca opisani zelo prestižno – kot usnjeni šolski mokasini, klasičen eleganten model v črni barvi, ki pa ga lahko zagotovijo tudi v temno modri mornarski barvi.

Elegantni mokasini so po zagotovilih izdelovalca iz najboljšega usnja, ki omogoča pravilno potenje. Na dnu imajo prilagodljiv usnjen vložek, da je nošenje bolj udobno in da nogi v njen ne zdrsne. Podplatu je dodana tanka plast gume za boljši oprijem tal, da je korak bolj prožen in da z blaženjem udarjanja ob tla preprečuje stopalom, da bi se ob daljši hoji razbolela.

prejšnji članek
7 mitov o telesu, ki ne držijo
Moda&Lepota
7 mitov o telesu, ki ne držijo
naslednji članek
Blagodejne sivkine blazinice
Svet slavnih
Blagodejne sivkine blazinice
#nasazenazenska
nasazenazenska