Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nini Šušnjari se je izpolnila velika želja

17. 9. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Modna oblikovalka Nina Šušnjara
Na to je čakala kar dve leti.

Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara je v slovenskem modnem svetu prisotna že vrsto let. Njene modne kreacije krasijo številne znane obraze, z njimi pa iz leta v leto navdušuje tudi ostale modne navdušenke. Zdaj pa se ji je končno izpolnila dolgoletna želja, za katero se je trudila dobri 2 leti. 

Nina je namreč pred dvema letoma na tednu mode v New Yorku predstavila svojo modno linijo in znamko Susnyara. V sklopu tega je takrat izdelala tudi modne usnjene torbice z logotipom znamke, ki pa jih v prosti prodaji do zdaj ni bilo mogoče kupiti. Vse do zdaj, ko so se stvari končno sestavile in je torbice začela proizvajati v sosednji Italiji. Širši javnosti jih je tako predstavila v trgovini Omara v središču mesta. Tam pa se ji je pridružilo tudi podjetje Vichy, ki je skupaj z njenimi torbicami predstavilo Liftactiv Fresh Shot – prvi Vichyjev antioksidantni tretma proti videzu utrujene kože. Intenzivni tretma za vsako jutro, ki je formuliran z močnimi antioksidanti, vključno s čistim vitaminom C.

Oblikovalka ob tem obljublja, da bo njena mala torbica postala ikonična. V prihodnosti pa se nam obetajo še številne druge velikosti tega najljubšega ženskega modnega dodatka. 

prejšnji članek
Znana igralka po hudi nesreči pristala v bolnici
Svet slavnih
Znana igralka po hudi nesreči pristala v bolnici
naslednji članek
Lado Bizovičar se vrača na male ekrane
Svet slavnih
Lado Bizovičar se vrača na male ekrane