Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Martini Ipša jo je soproga takole zagodla …

20. 9. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Martina Ipša in Janja Zdolšek

Martina Ipša in Janja Zdolšek foto: Mediaspeed

Nadvse simpatična stand up komičarka Martina Ipša se zna kakopak pošaliti tudi na svoj račun. Tokrat razkriva, kako si jo ljuba soproga želi v oprijetih hlačah …

Martina Ipša je komedijantka, ki s svojim mariborskim naglasom in prikupno, nonšalantno karizmo ter prizemljenim pogledom na svet, pač zna poskrbeti za salve smeha. Pa ne le na odru, že bežen pogled na njeno družabno omrežje razkriva, da je nadvse zabavna tudi v zasebnem življenju. Nemara njenim prijateljem res ne more biti nikoli dolgčas, kajne?

Zabavala bo Martina Ipša. foto: Lifeclass

Kakor tudi ne Martinini soprogi, Janji Zdolšek, s katero sta v začetku poletnih mesecev pred oltarjem zapečatili dolgoletno ljubezensko zvezo. Martinina soproga in direktorica Zavoda za kulturo Maribor tako že nekaj mesecev, poleg svojega, nosi tudi sloviti priimek svoje izbranke.

A medtem, ko Zdolškova nosi Martinin priimek, si sama želi, da bi Martina nosila ožje hlače. Vsaj tako se je pošalila mariborska komedijantka, ki je prijateljem zaupala, da so ji ljubše široke hlače in da je nič kaj ne mika, da bo si kupila ožji model. Namerno ali zgolj po nesreči, je Janji v teh dneh uspelo uresničiti svojo željo. Martina ima končno v omari ozke hlače, saj jih je Janja posušila v sušilcu za perilo. ''Zdaj so moje hlače ožje. Draga 1 : Jaz 0,'' se smeji Martina, njeni prijatelji pa ugotavljajo, da gre za tipične težave mladoporočencev.

prejšnji članek
Pridružil se jim je tudi Boštjan Romih
Svet slavnih
Pridružil se jim je tudi Boštjan Romih
naslednji članek
Bili smo v hiši šova The Biggest Loser Slovenija
Svet slavnih
Bili smo v hiši šova The Biggest Loser Slovenija