GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina v svoji najboljši podobi do zdaj

23. 9. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
severina jelena balic

foto: Jelena Balić

Po objavi prvih štirih singlov s prihajajočega novega albuma je Severina zbrala neverjetnih 100 milijonov skupnih ogledov.

"Pesem je nastala pred dvema letoma, takoj mi je bila všeč, potem,ko je Leon odpel svoje dele v pesmi in ko smo že posneli videospot, ki ga je mojstrsko zrežiral Lazar Bogdanović, je pesem dobila svoj pravi smisel. Zahvaljujem se vsem, ki so sodelovali v spotu in obljubljam, da bo z naslednjim videospotom izšel tudi album, ki je odličen in je pravi naslednik albuma 'dobrodošao u klub'," je v izjavi povedala Severina.

Zadovoljstva nad pesmijo pa ni skrival tudi Leon: "Sodelolovati s Severino mi je bilo v veliko čast. S tem duetom so se moje sanje začele uresničevati, upam, da sem s svojim sodelovanjem doprinesel k temu velikemu glasbenemu projektu."

Pesem z modernim zvokom je Severina posnela skupaj s kolegom Leonom, spremlja pa ga videospot vrhunske produkcije, ki prikazuje Severino v njeni najboljši podobi do zdaj. Stylingi so skrbno načrtovani, Severina nosi obleke modnih gigantov Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana ter obleko hrvaške modne oblikovalke Aleksandre Dojčinović. v videospotu pa nastopa tudi slovenski akrobatski dvojec F&B Acrobatics. 

prejšnji članek
Najbolj osovražena v Hollywoodu
Svet slavnih
Najbolj osovražena v Hollywoodu
naslednji članek
Znani voditeljici govorili o ...
Svet slavnih
Znani voditeljici govorili o ...
#obraziavenija
obraziavenija