Vroče ta hip

Severina v svoji najboljši podobi do zdaj

Jelena Balić

Po objavi prvih štirih singlov s prihajajočega novega albuma je Severina zbrala neverjetnih 100 milijonov skupnih ogledov.

"Pesem je nastala pred dvema letoma, takoj mi je bila všeč, potem,ko je Leon odpel svoje dele v pesmi in ko smo že posneli videospot, ki ga je mojstrsko zrežiral Lazar Bogdanović, je pesem dobila svoj pravi smisel. Zahvaljujem se vsem, ki so sodelovali v spotu in obljubljam, da bo z naslednjim videospotom izšel tudi album, ki je odličen in je pravi naslednik albuma 'dobrodošao u klub'," je v izjavi povedala Severina.

Zadovoljstva nad pesmijo pa ni skrival tudi Leon: "Sodelolovati s Severino mi je bilo v veliko čast. S tem duetom so se moje sanje začele uresničevati, upam, da sem s svojim sodelovanjem doprinesel k temu velikemu glasbenemu projektu."

Pesem z modernim zvokom je Severina posnela skupaj s kolegom Leonom, spremlja pa ga videospot vrhunske produkcije, ki prikazuje Severino v njeni najboljši podobi do zdaj. Stylingi so skrbno načrtovani, Severina nosi obleke modnih gigantov Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana ter obleko hrvaške modne oblikovalke Aleksandre Dojčinović. v videospotu pa nastopa tudi slovenski akrobatski dvojec F&B Acrobatics.