Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

5 skrivnosti večne lepotice Sophie Loren

21. 9. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
sophia loren

foto: Profimedia

Italijanska igralka je včeraj praznovala 83. rojstni dan.

Igralka Sophia Loren od nekdaj velja za eno izmed najlepših žensk v zabavni industriji. Z večno lepoto navdušuje tudi danes, ko je že stara častitljivih 83 let. Skozi kariero in kvalitetno ljubezensko življenje, z možem Carlom Pontijem je bila poročena od leta 1957 pa vse do njegove smrti leta 2007, so jo vodile številne življenjske modrosti. Ki jo delajo "kraljico" lepote, mode, igralstva in samega življenja. Mi vam predstavljamo 5 njenih najbolj izstopajočih vodil po življenju. 

foto: Profimedia

1. "Po vseh teh letih sem še vedno vključena v proces samoodkrivanja. Bolje je raziskovati življenje in delati napake, kot pa delati sigurne poteze. Napake so del dolgova, ki ga oseba plača, da živi bogato življenje." 

2. "Obstaja fontana mladosti. To je tvoj um. Tvoji talenti, kreativnost, ki jo vnašaš v svoje življenje in življenje oseb, ki jih ljubiš. Ko se boš naučil uporabljati ta vir, takrat boš premagal omejitev življenja."

3. "Tvoje oči niso lepe, če nisi nikoli zajokala."

foto: Profimedia

4. "Mislim, da seksipil prihaja od znotraj. Je nekaj kar imaš, ali nimaš. Nima nič s povečanimi prsmi, širino bokov, ali napolnjenimi ustnicami."

5. "V življenju moraš uživati. Vedno se druži z osebami, ki so ti všeč, s katerimi lahko lepo govoriš. Na sveto obstaja veliko pozitivih stvari, o katerih moramo razmišljati."

prejšnji članek
Kdo so najbolj vraževerne znane osebnosti?
Svet slavnih
Kdo so najbolj vraževerne znane osebnosti?
naslednji članek
Maraaya: Končno lahko poveva vsem!
Svet slavnih
Maraaya: Končno lahko poveva vsem!