reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zmagovalka šova Amerika ima talent poje z zaprtimi usti!

21. 9. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
America\'s Got Talent -2017

Tyra Banks je napovedala zmagovalko šova letošnje sezone. foto: America's Got Talent

Amerika ima novo zmagovalko planetarno priljubljenega šova talentov. V soju žarometov se letošnjo sezono sončita 12-letna ventrilokvistka in njena lutka, zajčica Petunia.

Da je rojena nova zvezda, je bilo jasno že, ko je 12-letna Darci Lynne Farmer prvič stopila na oder šova Amarika ima talent. Tedaj jo je žirantka Mel B z zlatim gumbom pospremila v finalno oddajo, kjer je sinoči pometla s konkurenco devetih izjemno nadarjenih tekmovalcev letošnje sezone.



Darci je ventrilokvistka, kar pomeni, da lahko govori iz trebuha, pri čemer ne odpira ust, skrivnosten glas pa navidezno prihaja od nekje drugje. Nadarjena deklica pa je svoj izjemen talent močno nadgradila, saj je zvočno iluzijo obogatila s petjem. In ravno tu je čar čarovnije, saj svetlolaska s peresno lahkoto prepeva zahtevne pesmi brez da bi razprla usta.

Na finalnem nastopu je mladenka navdušila s komičnim nastopom, ki ga je izvedla skupaj s svojim idolom, ventrilokvistom in komediantom Terryjem Fatorom. Parček je v družbi svojih lutk, zajčice Petunije in želvaka Winstona sprva simpatično zabaval občinstvo, a tisto, kar je publiko pravzaprav spravilo na noge, se je zgodilo v nadaljevanju. Lutki sta namreč zapeli osupljiv duet, pri čemer se na obrazu njunih lastnikov ni narisal kanček napora. Medtem ko bi pevci široko odpirali usta, sta namreč Darci in Terry izvedla nastop z zaprtimi usti. Kot so zapisali ameriški mediji, je Darci z nastopom dokazala, da je najboljša ventrilokvistka vseh časov, ki si je s svojim izjemnim talentom še kako zaslužila zmago in častitljivo priznanje.

Morda vas zanima še, s katero deklico si je Darci delila mesto v finalu:  Amerika ima talent: 'To je noro! Devet let pa tako močan vokal!'

prejšnji članek
Slovenija: Pri 141 ženskah pri porodu zabeležili odvisnost od alkohola
Zdravje
Slovenija: Pri 141 ženskah pri porodu zabeležili odvisnost od alkohola
naslednji članek
Takole se crklja Katarina Čas
Svet slavnih
Takole se crklja Katarina Čas