Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Jugovic ne zmore več, opravičil se je Teji

22. 9. 2017; 05.00
Avtor: A. S.
Jani Jugovic

Jani Jugovic

Pri Cool fotru nikoli ni dolgčas.

Kako je v družini z dvema majhnima otrokoma, zagotovo dobro vesta Jani Jugovic, znan kot Cool fotr, in njegova partnerica Teja Perjet.

Poleg tega, da z vsem srcem skrbita za svojo družino, pa sta aktivna tudi na družbenih omrežjih in drugod. Cool fotr je svojimi fotografijami, vlogi, mislimi in blogi vse bolj bran. Mlade družine ga rade spremljajo, saj ne olepšuje, izda, da tudi pri njih ni vse popolno, a nič zato. Važno je, da se imajo radi - in prav ima!

A včasih se vsega nabere preveč. Tudi pri Cool fotru. Trenutno mu je na prvem mestu to, da se tudi njegova Teja malce spočije, kar je ob nekaj mesečnem sinku Inaju in dve letni hčeri Sii skoraj nemogoče.

"Mau je jezna name .... jst sm človek k ga je zelo težko zbudit in se dejansko tud velikrat ne spomn, da se me je zbujal. No dons sm baje spet biu v takem stanu, potem sem takoj zjutraj na rtv in sedaj sem že naprej na sestankih.... Tko, da trenutno ma moja familija bolj maj od mene, sm bolj "neaktiven" očka...," je na družbenem obrežju zapisal Jugovic.

Očitno bo tale konec tedna nekoliko bolj umirjen tudi zanje, saj svojim oboževalcem sporoča tudi:

"Tko, mam eno javno vprašanje. A bi bli fullll tko jezni ipd če do pondelka enostavno me bo vloga? Mjhn mi vse skupaj leti okrog, mau ne sfolgam več in mislim, da morm mjčkn zbrat misli, se spočit in kr je najbol pomembo spočiti Tejo. Tko, to j to. Teja Perjet ljubim te in oprosti za mojo neaktivnost zadnje dni."

Preberite še: Jani Jugovic odpeljal Sio, Teja jokala

prejšnji članek
Utrujeni Sean Connery
Svet slavnih
Utrujeni Sean Connery
naslednji članek
Kaj vidite na sliki? To razkriva, ali ste rojeni vodja
Svet slavnih
Kaj vidite na sliki? To razkriva, ali ste rojeni vodja