Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Jugovic gre na vazektomijo!

29. 9. 2017; 09.00
Avtor: A. S.
jani jugovic

Janija skrbi za malega Inaja. foto: osebni arhiv J. J.

Cool fotr pravi, da noče več otrok.

Tisti, ki redno spremljate dogajanje v hiši Cool fotra, dobro veste, kako pestro je. Ni jim dolgčas, ni popolno, Inaj noče spati, Sia ima svoje 'odraščajoče muhe in faze', starša pa sta, kljub temu, da imata svoje otroke neskončno rada - utrujena!

Morda se je prav zaradi tega Jani odločil (no, najbrž sta odločitev sprejela skupaj s Tejo), da je otrok dovolj. Razmišlja o vazektomiji.

"Uglavnem..... Tale na levi strani (op. a. glejte fotografijo spodaj!)se je odločil, da ne bi še enkrat videl osebe na desni v takem stanju :). Prevedem, mislim oziroma misliva, da imava dost otrok. Ne zaenkrat, ampak tko na splošno. No in Teja se je pozanimala valda kako se jst prijavim na "striženje", vezanje al karkoli že to je :). Če koga zanima, star moraš bit 35 let in 6 mesecev je čakalne dobe, baje pa , da je to nek rutinski poseg. Ne vem zakaj se men to ne zdi nekaj rutinskega?! Ok, ja dejansko sem odločen to naredit, pač res ne mislim imet več otrok. Se mi zdi, da nas je dosti, ampak vseen... A to pol pomen, da si kej manj deca al kako? Dejansko še nisem zasledil neke javne razprave na to temo, se mi zdi da je zaenkrat to še vedno neka tabu tema v našem Slovenistanu. Pa me zanimavaše mnenje, kako vi gledate na vse to skupaj," sprašuje in ugotavlja na družbenem omrežju Jugovic.

Mi dodajamo, da je to pohvalno. Rutinski poseg, ki traja nekaj minut, je najbrž veliko lažji od sterilizacije pri ženskah, ki potem potrebujejo kar nekaj dni bolniške in počivanja.

prejšnji članek
VIDEO: Slovenska deklica, ki hrepeni po ljubezni
Svet slavnih
VIDEO: Slovenska deklica, ki hrepeni po ljubezni
naslednji članek
Natalija Kolšek pokazala, da kri ni voda!
Svet slavnih
Natalija Kolšek pokazala, da kri ni voda!
#obraziavenija
obraziavenija