Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna najstnica ujeta v objemu 15 let starejšega zvezdnika

4. 10. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Sofia Richie, Scott Disick

foto: Profimedia

Najprej sta govorice zanikala, zdaj pa objavljata kočljive fotografije.

19-letna manekenka Sofia Richie, sestra bolj znane Nicole Richie in hči glasbenika Lionela Richija, se je očitno zapletla v ljubezensko razmerje s 15 let starejšim zvezdnikom resničnostnih šovov Scottom Disickom. "Nič takšnega, saj sta oba odrasla," bi lahko ob tem rekli številni, če zvezdnika za sabo ne bi imela dolgoletne zgodovine. 

Scott Disick je bil dolga leta v razmerju s Kourtney Kardashian, s katero ima tudi tri otroke. V tem času pa je zagotovo spoznal takrat še mladoletno Sofio. Družini Kardashian in Richie že dolgo prijateljujeta, povezane pa so tudi hčere obeh družin. Kim in Nicole sta tako prijateljici že od malih nog. Nicole je Kim celo dala službo, ko je le-ta še urejala zvezdniške omare. Z družino pa je bila večkrat opažena tudi Sofia. Le-ta se je namreč družila z najmlajšima sestrama Kendall in Kylie Jenner. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Ko sta se Socott in Sofia prvič v javnosti pojavila skupaj, sta odločno zanikala govorice, da sta ljubezensko povezana. Takrat sta trudila, da sta le prijatelja, ki so ju ujeli med nedolžnim druženjem. Le nekaj mesecev po tem pa so v javnost prišle prve fotografije, na katerih se parček poljublja. Skupaj sta se že odpravila na prve počitnice v Mehiki, kjer pa so nastale še številne druge fotografije. 

foto: Profimedia

Javnost zdaj upa le, da zvezdnika tega ne delata zaradi pozornosti in da Scott mladega dekleta ne bo "uničil", saj se vsi še dobro spomnijo vseh napetih trenutkov, ki jih je zaradi njega preživela najstarejša sestra Kardashian. 

prejšnji članek
Tanja Žagar: Ni še, ampak bo kmalu!
Svet slavnih
Tanja Žagar: Ni še, ampak bo kmalu!
naslednji članek
Prvič je spregovorila tudi vdova Hugha Hefnerja
Svet slavnih
Prvič je spregovorila tudi vdova Hugha Hefnerja