favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Trump ne živi več v beli hiši

4. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
melania trump

Prva dama Melania Trump bo mesec oktober preživela v rožnato obarvanem domu. foto: Reuters

Ameriška prva dama Melania Trump je na Instagramu objavila fotografijo, ki razkriva pogled skozi okno Bele hiše. Slednja bo v tem mesecu odeta v rožnate barve.

V nedeljo so v večernih urah pred poslopjem Bele hiše prižgali barvne luči, katerih prameni so rezidenco predsednika odeli v rožnato barvo. Kot je pojasnila Melania Trump, so luči prižgali v počastitev in podporo svetovnemu mesecu ozaveščanja o raku dojk. Ob tem je na družabnih omrežjih objavila fotografijo, ki razkriva pogled na mogočne stebre zgodovinske stavbe, ki jih obseva simbolična rožnata barva.

Melania je v nedeljskem govoru Američanke nagovorila s pozivom, naj postane zdravje prsi njihova prioriteta.  Prosim, pogovorite se s svojim zdravnikom o zgodnjem odkrivanju raka na dojkah.  Spodbujam in pozivam vse ženske, da se obrnejo na zdravstveno osebje in se pozanimajo, kaj je mogoče storiti, da se tveganje zmanjša.

George W. Bush je bil prvi predsednik, ki je Belo hišo odel v rožnato barvo. Od leta 2008 tako poslopje zgodovinske stavbe v počastitev rožnatemu oktobru tradicionalno obsijejo rožnate luči.

prejšnji članek
Alma Rekić že zdaj žuga sinovim puncami
Svet slavnih
Alma Rekić že zdaj žuga sinovim puncami
naslednji članek
Zakaj ne bo novega filma Seks v mestu?
Kultura
Zakaj ne bo novega filma Seks v mestu?
#obraziavenija
obraziavenija