Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalko šova The Biggest Loser napadli nestrpneži!

10. 10. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
indira-ekic

foto: PLANET TV

Kako ostro zarežejo v dušo grde žaljivke, je v teh dneh občutila družina Indire Ekić, ki smo jo že lahko spoznali kot eno izmed tekmovalk šova The Biggest Loser. Svetlolaski je v bran stopila njena sestra.

Še pred pričetkom šova The Biggest Loser  smo lahko spoznali tekmovalce, ki bodo imeli možnost spopasti se s samim seboj in odvečnimi kilogrami, ki so prevzeli kontrolo nad njihovim življenjem. Tudi sama osebna izpostavitev terja nemalo poguma, a kot je spoznala družina tekmovalke Indire Ekić, slednje s seboj prinese tudi žaljive napade nestrpnežev, ki svoje mnenje izražajo iz domačega naslonjača. Na družabnem omrežju so se pod objavljeno novico o tekmovalki Indiri namreč zvrstili sila žaljivi komentarji, ki so močno prizadeli njeno družino.

Emina Ekić foto: Facebook

Zlasti sestro Emino Ekić, ki se je odločila, da je čas, da tudi sama vsem spletnim nestrpnežem pove par krepkih, saj navkljub pričakovanju drugačnih mnenj, na toliko negativizma ni bila pripravljena. Ob branju vrstic, ki so žalile njeno sestro, je postala zelo jezna: ''Vem, da vas ni veliko, vendar obstaja kopica ljudi, ki ne privoščijo uspeha drugim. Zakaj? Še sama ne vem. Ljudje naj bi podpirali in imeli radi drug drugega, tudi če smo drugačne nacionalnosti, vere ali barve kože. Namesto podpore, pa vidim grde komentarje ki zmerjajo Indiro z pujsom, čefurko, 'za kozlat' in ne vem kaj vse še. Postane mi slabo. Ljudje, naj vam povem eno stvar. Debelost ne pride samo od 'basanja' kot ste napisali v komentarjih. Indira ni samo sedela in žrla hrano na kavču, kot ste tudi napisali v komentarjih. Vsak človek se bori s svojimi problemi in vsak od nas ima drugačno pot, da se spopada s tem. Stres in žalost vpliva na vsakega drugače. Res je, da Indira nima nobene hormonske bolezni, ampak to ni edini razlog, da se človek zredi. Vsi smo si različni in prav zato, ker ji je mar zanjo in njeno zdravje, se je vpisala na show The Biggest Loser Slovenija. Je res čudovita oseba – navzven, kot tudi navznoter in srčno upam, da izgubi kilograme in povrne svojo izgubljeno samozavest. Lepota pomeni veliko več, kot pa samo izgled. Vi nevoščljivi ljudje, pa si zapomnite eno stvar - karma. Vse kar želiš drugemu, se vrne prav nazaj k tebi. Ljudje smo eno, moramo se imeti radi in podpirat drug drugega. Ponudit roko in pomoč sočloveku. A nimamo že dovolj sovraštva v svetu? Ne razumem potem zakaj je ena punca, ki želi shujšati in se spet počutiti lepo, takšen problem za ljudi. Pa še za tiste ljudi, ko so napisali, da naj gre nazaj v Bosno in da ni več slovenskih priimkov v Sloveniji - Indira je rojena in živi na Ptuju že celo življenje. Pojdite vi tam, kjer je vojna in poskusite preživet. Potem bi videli, kako hitro bi tudi sami pobegnili v kakšno tujo državo. Potem pa prav take zalotiš, da se bašejo z burekom ali čevapi. Hvala za branje in zapomnite si. 'No hate people, only love!' Podprite vse tekmovalce, posebej pa mojo veliko sestrico Indiro Ekić.''

prejšnji članek
Princesa Charlotte točila krokodilje solze
Svet slavnih
Princesa Charlotte točila krokodilje solze
naslednji članek
Novica o neozdravljivo bolnem princu pretresla vse
Svet slavnih
Novica o neozdravljivo bolnem princu pretresla vse