Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Lendero: Bil je moj prvi!

11. 10. 2017; 07.00
Avtor: A. S.
Saša Lendero event24 1

Saša Lendero foto: Arhiv Svet24

Se ga še spomnite?

Priljubljena in simpatična pevka Saša Lendero je na družbenem omrežju facebook objavila enega svojih prvih video spotov, pesem z naslovom Želja moja. "Ooo, kaj sem našla! Mislim, da je tole moj prvi videospot... in letos je postal polnoleten! Slika je malo stlačena, vseeno pa se je lepo ozreti 18 let nazaj. Joj... čas pa res kar gre," je zapisala pevka na svoj faceboook zid.

Se ga še spomnite? Pesem še danes gre lepo v ušesa, po posnetku sodeč, pa se tudi simpatična pevka nič ne stara! Tako kot nekoč, je tudi danes mladostna, nasmejana in zelo seksi.

Svojo pevsko kariero je pričela s pevcem Wernerjem, kasneje pa se je odločila za samostojno glasbeno pot. Dvakrat je nastopila na EMI, leta 2005 z uspešnico Metulj in leta 2006 z uspešnico »Mandoline«. Obakrat je zasedla drugo mesto.

Danes pa 44-letno Sašo poznamo tudi kot zelo uspešno voditeljico, izkazala se je pri vodenju oddaj Ljubezen na deželi in Kmetija: Nov začetek. Poleg tega pa deluje tudi kot menedžerka, v svoji karieri je skrbela že za glasbenike in voditelje ter moderatorje kot so Manca Špik, Sanja Grohar, Robert Roškar in Adel Djutović

prejšnji članek
Tara Zupančič ujeta v poljubu z nekom drugim
Svet slavnih
Tara Zupančič ujeta v poljubu z nekom drugim
naslednji članek
Mila Kunis: Shirana kot Gollum iz Gospodarja prstanov
Svet slavnih
Mila Kunis: Shirana kot Gollum iz Gospodarja prstanov