Vroče ta hip

Teja Perjet je Sio odpeljala ...

Jani Jugovic in njegova Sia
Jani Jugovic in njegova Sia
Facebook

Za dveletno deklico je bilo to prvič! Kako se ji je zdelo?

Pri Cool fotru ni počitka. Ves čas so v akciji in tokrat so dveletno Sio odpeljali prvič v kino. 

Jani Jugovic pa se je malce pošalil in na družbenem omrežju facebook med oboževalce delil nekoliko ponesrečeno fotografijo Teje in Sie. A kot je zapisal, je ugotovil, da so take fotografije najboljše, pa četudi se bo njegova Teja najbrž malce jezila nanj.

In kako je bilo v kinu? Cool fotr ugotavlja, da je njegova dve leti stara hči za takšen podvig še premajhna. V kinu naj bi zdržala le 15 minut.

"Saj ti nič nočem, mami :). Heheh, Teja bo spet fulll vesela, ker sem dal tako luštno slikco :). Ampak mislim, da so take, rahlo "zgrešene" slikce tiste, po katerih se spominjamo določenih trenutkov :). Je pa tukej Teja, prvič peljala v kino. Nekak se je pokazala prilika in smo šli "testirat" kako se to obnese :). Je pa res še premejhna in je zdržala notri vsega 15 minut :). Kdaj ste pa v začeli s kinom?," je zapisal pod fotografijo.

Po vseh objavah sodeč, ki so jih deležni oboževalci Cool fotra in njegove simpatične družine, pa le ti zares uživajo, četudi je včasih z dvema majhnima otrokoma to zelo težko. Mlada starša na odraščanje gledata pozitivno in iz njihovih objav je razvidno, da se zares trudita po najboljših močeh.