Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sramota znane TV voditeljice: bila je pijana!

12. 10. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
Diane Sawyer

foto: Profimedia

Od voditeljev resnih poročil nacionalnih televizij gledalci pričakujejo profesionalen odnos. Kaj pa se zgodi, ko je voditeljica v etru v živo vidno opita?

Družbena omrežja velikokrat pokažejo svojo moč, tako je bilo tudi, ko je twitter dobesedno ponorel zaradi predvidevano opitega stanja znane in spoštovane voditeljice glavnih poročil, ki se v etru zagotovo ni obnašala svojemu položaju primerno. Številni gledalci so se ob tem strinjali, da takšno obnašanje ni primerno za noben položaj v nobeni službi, kaj šele za voditeljico, ki gledalcem predstavlja resne in za državo celo pomembne teme. 

Posnetek Diane Sawyer, ki je na začetku svoje kariere delala in prijateljevala celo z nekdanjim predsednikom ZDA  Richardom Nixonom, je leta 2012 preplavil svet družbenih omrežij in interneta. Ena izmed najbolj priznanih žensk v svetu sodobnega novinarstva se je v etru ABC World News Tonight popolnoma osramotila. Pri njenih monologih je njen so voditelj raje ostal kar tiho, saj je preprosto ni želel motiti. Piko na i pa doda še podatek, da je Diane poročala o ameriških volitvah in o drugi izvolitvi Baracka Obame. 

Je bila tudi sama navdušena nad izborom? Izgovor po oddaji je bil predvsem ta, da je bila Diane izmučena in ne pijana. O verodostojnosti tega podatka pa presodite sami. 

prejšnji članek
Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg
Svet slavnih
Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg
naslednji članek
Ne zamudite: Gojc v zapeljivo zibajočih ritmih
Resničnostni šovi
Ne zamudite: Gojc v zapeljivo zibajočih ritmih