900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za ljubko fotografijo se skriva srce parajoča zgodba

13. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Fotografija ljubkega novorojenčka, ki počiva na hrbtu svojih staršev, skriva žalostno, srce parajočo zgodbo. Starša sta v tetovažo ujemajočih angelskih kril prepletla čustva neskončne žalosti, ljubezni in upanja.

Isaac se je poslovil, ko je bil star komaj 14 mesecev. foto: Facebook

Steven in Gloria Kimmel sta prvič postala starša, ko se je pisalo leto 2014. Rodil se jima je sinek Isaac, ki pa mu žal ni bilo namenjeno brezskrbno in srečno otroštvo. Ko je štel komaj šest mesecev, so zdraviki ugotovili, da ima spinalno mišično atrofijo (SMA) . Pri dedno pogojeni bolezni nastopi postopno propadanje mišičnih vlaken. Slednje prizadene mišice po vsem telesu, gre namreč za prizadetost motoričnih živčnih celic v sprednjih rogovih hrbtenjače.



Navkljub diagnozi se družina ni predala. Isaaca so vključili celo v zdravljenje z novim zdravilom, ki je obetalo pozitivne rezultate. Dečkovo stanje se je izboljšalo, vendar pa je nepričakovano zbolel za virusom, proti kateremu se njegovo šibko telo ni moglo boriti. Isaac se je poslovil, ko je bil star komaj 14 mesecev.

Starša sta bila neutolažljiva. Izgubila sta sinka, ki jima je pomenil vse na svetu. Dečku v spomin sta si zamislila tetovažo, ki simbolizira njegova angelska krila. ''Z možem imava na hrbtu vsak polovico krila, ki naju opominja, da bo za vedno ostal del naju. Držal naju je skupaj, ko sva mislila, da bova brez njega izgubljena. Naj tako ostane za vedno, nikoli ga ne bova pozabila,'' je povedala Gloria, ki je nedavno ponovno postala mamica.

Dve leti po sinkovi smrti se je namreč staršema rodila deklica po imenu Claire. Starša sta za prvo fotografijo novorojenke sledila srcu in v posnetek na simboličen način vključila svojega prvorojenca. Clair so namreč namestili na njuna gola hrbta, kjer počiva na bratčevih angelskih krilih. Tako sta izrazila veselje ob rojstvu hčerke, a ob enem ne pozabila na otročička, ki bo imel v njunem srcu za vedno posebno mesto.

prejšnji članek
Jani Jugovic: Nikakor noče iz našega življenja!
Svet slavnih
Jani Jugovic: Nikakor noče iz našega življenja!
naslednji članek
Alen Kobilica že 10 let živi v temi
Svet slavnih
Alen Kobilica že 10 let živi v temi