Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rok The Preacher: Nekoč zavračal hrano

13. 10. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Rok The Preacher - človek ob pogledu nanj pomisli na goro mišic in silno samozavest. A njegova preteklost vas bo presenetila …

Rok Tomažin - The Preacher foto: Planet TV

Rok Tomažin - The Preacher, spoštovan slovenski fitnes trener, ki ga lahko odslej spremljamo v oddaji Od težaka do junaka, je znan po odločnosti in močnem karakterju, ki izžareva samozavest ter trdno prepričanje v svoj pogled na svet. Pa ni bilo od nekdaj tako, veste? 

Pred šestimi leti je bil namreč vitek mladenič, ki se je soočal s hudo osebno stisko. Poročen očka treh otrok je tedaj tehtal zgolj 62 kilogramov. Odrekal se je namreč hrani, saj je upal, da se bo tako počutil bolje. Danes prizna, da je bilo takšno razmišljanje napačno, k sreči je slednje spoznal in izbral pot, ki mu je korenito spremenila življenje. Depresiji je pokazal vrata in se podal v svet fitnesa, ki je postal del njegovega vsakdana. Danes živi svoje sanje in pomaga spreminjati življenja vsem, ki so mu pripravljeni prisluhniti, stisniti zobe in storiti nekaj zase.

Rok svoje mnenje odločno izraža tudi v komentatorski oddaji šova The Biggest Loser Slovenija. Poleg Jasne Kuljaj pa svoj jezik brusi tudi trener Andrej Milutinović, ki je razkril, da je nekoč tehtal kar 145 kilogramov. Več o njegovi bitki, pa si lahko preberete tukaj.

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: Mama si želi domov ...
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Mama si želi domov ...
naslednji članek
Pozor: To je hrana, od katere lahko hitro postanete odvisni
Zdravje
Pozor: To je hrana, od katere lahko hitro postanete odvisni