zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Plesalka Nadiya Bychkova se je za las izognila vrnitvi v Slovenijo
| K.M.

Plesalka Nadiya Bychkova se je za las izognila vrnitvi v Slovenijo

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova sodeluje v britanskem šovu Strictly Come Dancing, kjer se je soočila s skorajšnjo izločitvijo.

Foto: Profimedia

Plesalka, ki je Sloveniji priplesala številne svetovne uspehe, v letošnji sezoni nastopa v britanski različici šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing. V istem šovu že več let uspešno sodeluje tudi slovenski plesalec Aljaž Škorjanec, vseeno pa so letos vse oči uprte v dolgonogo svetlolaso lepotico. 

Nadiya Bychkova v šovu nastopa z britanskim igralecem Davoodom Ghadamijem, v zadnji oddaji pa sta se prvič soočila z morebitno izločitvijo. Kljub kar lepim ocenam, ki sta jih dobila s strani žirantov, 29 je njun najvišji seštevek ocen, s svojim plesom očitno nista navdušila gledalcev. Le-ti so Nadiyo in Davooda uvrstili med najslabše ocenjena para, zato sta se morala prvič pomeriti v izločitvenem plesu proti britanski novinarki in voditeljici Charlotte Hawkins ter njenemu partnerju Brendanu Colu.

"Želim rešiti par, za katerega mislim, da je plesal boljše in je popravil svoj problem z nogo na plesišču, to sta Davood in Nadyija," je pri izločitvi povedal žirant Craig Revel Horwood, z njem pa so se strinjali tudi preostali trije žiranti. Tako sta Davood in Nadyija v tekmovanju ostala z rezultatom 4 : 0, a se morata v naslednji oddaji s plesom jive še dodatno izkazati. 

Thank you very much for all the support Thank you @therealdavood for doing so wellSo proud of you

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova) on