mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima Saša Lendero prekratko?

23. 10. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
saša lendero, aria

foto: Marko Vavpotič/M24.si

V takšni opravi je slovenska pevka blestela ta vikend!

Slovenska pevka in voditeljica Saša Lendero in njen partner Miha Hercog sta v zadnjih letih zelo aktivna na različnih področjih. Včasih imata celo toliko obveznosti, da Mihi zmanjka časa, da bi se aktivno ukvarjal s Sašino kariero. Čez to se je celo sama nekoliko ''pritožila'' na družbenem omrežju, kjer je zapisala: "Mihi pa v studiu počasi končuje moj nov komadič. Jupi! ... Samo eno leto prepozno. Mini zamudica." Oboževalci tega seveda ne zamerijo, saj je v tem času vseeno izdala nepričakovani duet za pesem Mišolovka, zelu uspešna pa sta tudi na nemškem trgu, kjer njuni izvajalci dosegajo lepe glasbene rezultate. 

Sašin urnik pa je polen tudi z različnimi nastopi. Pretekli vikend je tako pela v Poreču, ta vikend pa zabavala na slovenski obali. Kasneje pa je na facebooku delila fotografijo iz Poreča in ob njej zapisala: "Če imaš rad svojo službo, je tudi delo priložnost za dobro voljo!
P.s.: Edino Miha se je nekaj pritoževal, da je oblekica malo predolga." No, mi bolj verjamemo, da si je Miha želel daljše oblekice in se na prikupno sarkastičen način pošalila iz svoje zelo kratke oprave. So se pa njeni oboževalci strinjali, da je videti odlično in da lepega ne gre skrivati! Mi pa se s tem seveda strinjamo! 

foto: Facebook/Saša Lendero

prejšnji članek
Najstarejša tekmovalka nekoč prava lepotica
Zdravje
Najstarejša tekmovalka nekoč prava lepotica
naslednji članek
Kaj se zgodi, če jeste fige v olju?
Zdravje
Kaj se zgodi, če jeste fige v olju?
#obraziavenija
obraziavenija