Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Helena Blagne spregovorila o svojem ljubezenskem življenju

23. 10. 2017; 08.00
Avtor: Revija Zvezde
Helena Blagne

foto: Radio Aktual

Življenjska lekcija Helene Blagne - Iz sodišča na glasbene lestvice.

Pisati o Heleni Blagne ne da bi se dotaknili njene zakonske drame z bivšim možem, je nemogoče. In vendar priznamo, da smo ob našem tokratnem srečanju čisto pozabili nanj. Helena nas je prevzela s svojo energijo, svežino dobro voljo in delavno vnemo. Helena je namreč ponovno v studiu, kjer se rojevajo nove uspešnice. Prvi je naslov Ti boš vedno prvi. In Helena dobesedno žari.

Helena, kaj se dogaja z vami? Ste zaljubljeni?

Uradno sem samska, res pa je, da sem pa v polnem delovnem zagonu. Po dolgem času sem namreč ponovno v studiu kjer nastajajo nove uspešnce in to mi polni dušo.

Ampak, en nov moški se je pa vendarle pojavil v vašem življenju. Veste, koga mislimo?

Moram res ugibati.

V mislih imamo Raaya, ki se je podpisal pod vašo najnovejšo pesem Ti boš vedno prvi. Kdo je našel koga – vi njega ali on vas?

Dalj časa sva se tipala, a sem bila jaz tista, ki je mojim založnikom razkrila željo, po sodelovanju z njim in izpod peresa tandema Raay&Mef je nastala ena lepših skladb v moji karieri z naslovom Ti boš vedno prvi.

Bo pesem dobila tudi videospot?

Ravno v teh dneh se pripravljamo na snemanje videospota, ki pa bo šele moj peti videospot v karieri, saj jih načeloma ne snemam prav rada.

Za vami je že trideset let na odru. Kdaj je bilo lažje – nekoč ali danes?

Hm nekoč, danes, pravzaprav ni razlike. Mogoče v kriterijih, sicer pa je ena resnica da se je bilo tako nekoč kot danes potrebno boriti za svoj prostor pod soncem. Izpopolnjevati, nadgrajevati. Čeprav, roko na srce, bi vsak samoreflektiven posameznik, ki je iskren do sebe, v preteklosti tudi kaj spremenil, kaj dodal, se drugače odločil. Če danes pogledam na svojo glasbeno pot ,moram priznati da sem ponosna, mislim da mi je uspelo oblikovati zgodbo, ki ima smisel in nekaj pomeni.Res je, ta zgodba je že kar dolga, želim pa si seveda da bi trajala čimdlje in obenem pa nameravam ohraniti svojo identiteto in zvesto občinstvo.

In kaj počnete takrat, ko ne ustvarjate ?

Uf, strašno rada prebiram dobre knjige, sem dobesedno knjižni molj, rada jezdim, rada grem v naravo, potujem, skratka živim.

Kako je pravzaprav s prijatelji? Jih vi kot Helena Blagne težko dobite?

To so več ali manj moji stari prijatelji, ljudje, ki jih poznam že 25, 30 let. Novih načeloma ne sprejemam , so bolj znanci kot prijatelji.

Med novinarji jih verjetno nimate veliko? Ali pač?

Z novinarsko srenjo sem vedno dobro funkcionirala, pravzaprav nikoli ni bilo vzroka za kakršnakoli trenja med nami....

Kako pa se razpleta ta vaša drama z bivšim soprogom ? Kako ob vsem tem ostajate tako mirni? Ali ste takšni le navzven, v vas pa vre?

Pravzaprav nimam nekega mnenja, niti komentarja nad neko »dramo«, kot jo vi imenujete, sama je namreč tako ne doživljam. Vsak posameznik pač dela na takšnem nivoju kot je sposoben.

prejšnji članek
Zvezdnik Reke ljubezni ni hotel, da bi sin postal igralec
Svet slavnih
Zvezdnik Reke ljubezni ni hotel, da bi sin postal igralec
naslednji članek
Koga ljubi Nadya Bychkova?
Svet slavnih
Koga ljubi Nadya Bychkova?