bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj vojvodinja Kate nikoli ne nosi laka za nohte?

25. 10. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

foto: Profimedia

Šlo naj bi za še eno od mnogih odredb kraljice Elizabete!

Številni so opazili, da britanska vojvodinja Kate Middleton nikoli ne nosi laka za nohte, oziroma uporablja zgolj brezbarvnega ali pa čisto naravnega. Zdaj je jasno, kaj se skriva za to odločitvijo. 

foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta naj bi že pred leti, določila, da lahko na uradnih kraljevih dolžnostih vse osebe nosijo zgolj lake v barvah kože, tako imenovane 'gole' oziroma 'nude' lake, ali pa prozorne lake. Barvni in izstopajoči laki naj bi bili tako zelo strogo prepovedani. To pa je le ena izmed številnih, za nekatere tudi nerazumnih, odredb trenutne kraljice. Sama je leta 1989 z eno izmed znamk lakov celo ustvarila lasten lak, ki ga vse od takrat uporablja. Pri isti znamki pa naj bi si svoj odtenek laka v barvi kože izbrala tudi Kate. Le-ta naj bi bil ustvarjen po njenem okusu in naj bi se prilegal njenemu tenu kože. 

foto: Profimedia

Dejstvo, da uporabljate brezbarvne lake za nohte in njihove površine dnevno ne prikrivate s številnimi barvami, pa je dobro tudi za vaše zdravje. Vaši nohti vam lahko namreč povedo zelo veliko o vašem zdravju! Preverite recimo, kaj pomeni, če so nohti modrikasti in pa kaj pomeni takšna črta na vašem nohtu, ki zahteva takojšen obisk zdravnika! 

prejšnji članek
So lenega kmeta namenoma vključili v šov?
Resničnostni šovi
So lenega kmeta namenoma vključili v šov?
naslednji članek
Damjan Murko: Morda me vidite zadnjič!
Svet slavnih
Damjan Murko: Morda me vidite zadnjič!