Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cool Fotr: Teja mi gre že pošteno na živce!

13. 11. 2017; 09.00
Avtor: A. S.
jani jugovic

Jani Jugovic in njegov Inaj foto: Alma Photography

Kaj se dogaja v družini Janija Jugovica in Teje Perjet?

Na današnji deževno - snežni ponedeljek Cool Fotr predlaga, da si pogledate katerega izmed njegovih vlogov. Pridno jih snema in z njimi odpira vrata v svojo zasebnost. 

Tokrat pa je potarnal, da mu gre njegova Teja na živce. Le kaj se dogaja v srečni družinici? Kaj je storila Teja, da je Jani napisal to?

Odgovor boste našli v spodnjem vlogu!

V družini Teje in Janija zares ni nikoli dolgčas, za to poskrbijo tudi njuni otroci. Glavno vlogo ima največkrat mala Sia, ki je v tistih letih, ko se dogajajo velike prelomnice. Tako je med drugim pred kratkim razveselila tudi svojega očka, Janija, dovolila mu je, da jo pospremi spat. Kar je za malo deklico zelo velik korak. Vsaj tako se je razpisal Jugovic, ki je na družbeno omrežje prilepi lepo fotografijo Sie, zraven pa dodal:

"Pa se je zgodil čudež. Red, rutina in vztrajnost se “splača”. Situacija, Sio hodi soat vsak dan ob istih urah, dolgo časa je to počela tudi samo s Tejo. Tati ni biu dis cool. Vsak dan sva se trudila to spremenit in vztrajala s pogovori na to temo. Pred kratkim se je zgodil napredek in sem lahko začel Sio uspavato tudi jaz. Danes po kosilu pa je Sia sama rekla za spati, lepo je šla k meni, se je poslovila z lupčkom od mamice in Inaja in sva šla. Lepo je zaspala in se je tudi lepo zbudila. Fotr je ponosn tko fulllll, mami Teja Perjet pa še bolj."

prejšnji članek
Čustvena Natalija Verboten: 'Rodila se je posebna ljubezen …'
Svet slavnih
Čustvena Natalija Verboten: 'Rodila se je posebna ljubezen …'
naslednji članek
Boštjan Romih: Za dober zakon bi naredil vse
Svet slavnih
Boštjan Romih: Za dober zakon bi naredil vse