marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

Damjan doživel šok in soočenje s posledicami šova …
| V. M.

Damjan doživel šok in soočenje s posledicami šova …

Resničnostnega šova Kmetija ni zapustil s prijetnimi občutki. A četudi je na poti domov razmišljal, da ga na posestvo ne bodo vezali lepi spomini, česa takega, kot ga je čakalo doma, ni pričakoval …

Po več tedenski izolaciji se je Damjan Gjerkeš vrnil domov. Z nekoliko grenkimi občutki, saj ni uresničil zastavljenih ciljev, četudi si je prizadeval, da bi njegovo pot zaznamovalo predvsem trdo delo in marljivost. Poleg voditeljskih sposobnosti in delovnih veščin, so Prekmurca zaznamovale tudi pripetije, ki so se odvijale med tekmovalci.

Foto: POP TV - Boris in Damjan v trenutkih, ko ju je povezovala dobra volja ...

Situacije, katerim so bili izpostavljeni na posestvu, so terjale odzive, na katere mnogi niso ponosni. Kakšen obraz ima jeza in kako zvenijo neprimerne besede iz domačega naslonjača, si je tako Damjan ogledal v dneh po prihodu iz šova. Ob tem je doživel velik šok, saj je sam celostno zgodbo doživel precej drugače. Poleg groznega občutka, da v očeh širne Slovenije ni takšen, kot je v resnici, ga boli tudi odkritje pravih obrazov tekmovalcev, ki se močno razlikujejo od mask, ki so jih pred njim nosili na posestvu.

Po ogledu preteklih oddaj je namreč videl, kaj si posamezniki dejansko mislijo, bolečina ob soočenju z njihovimi dejanji in dejstvom, kako so mu obrnili hrbet, pa je tako velika, da bo odslej le stežka zaupal ljudem. Razočaranje in posledice, ki mu jih je prinesla udeležba v resničnostnem šovu Kmetija so tako velike, da se je zavil v popoln molk.