Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Komentator šova The Biggest Loser grdo grešil

14. 11. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
rok-tomazin

Rok Tomažin - The Preacher foto: Planet TV

Rok - The Preacher je bil ujet med stvarjo, ki je v njegovem svetu na nek način 'prepovedana'.

Rok - The Preacher je tisti komentator šova, ki v oddaji Od težaka do junaka pušča mešane občutke pri gledalcih. Nekateri ga ne morejo poslušati, spet drugi pa so mnenja, da s svojimi ostrimi besedami vedno zadane tisto bistvo. Predvsem pa je znan po tem, da ga moti prehranjevanje tekmovalcev in da večkrat podarja, da bi morali, če želijo shujšati, popolnoma izločiti ogljikove hidrate, ki so krivi za to, da se ljudje redimo. Pretekli vikend pa so komentatorja ujeli med početjem, ki ga drugim očita. Se lahko tako zelo pregreši?

Rok je na facebooku namreč objavil posnetek, na katerem svoje telo polni s prepovedanimi hidrati. Osebni trener se je očitno pregrešil. Svoj greh pa je, za voljo slabe vesti, objavil kar na družbenem omrežju. Ob posnetku je zapisal: "Ujel so me," eden izmed komentatorjev objave pa je izpostavil, da je njegov pogled v slogu "saj nisem nič kriv."

Rok, ki ne hujša, ampak se dnevno ukvarja z visoko obremenilno vadbo, se seveda ne rabi tako striktno držati načel zdrave prehrane, predvsem ne tako striktno, kot to počnejo tekmovalci v šovu. Sam načeloma vse porabi, zato kak greh tam in tam seveda nanj ne vpliva tako zelo kot na ljudi, ki so sredi postopka izgubljanja odvečne teže. 

prejšnji članek
Število bolnikov narašča: Preverite znake sladkorne bolezni
Zdravje
Število bolnikov narašča: Preverite znake sladkorne bolezni
naslednji članek
To je skrivnost Melanie Trump!
Svet slavnih
To je skrivnost Melanie Trump!
#obraziavenija
obraziavenija