Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teja Perjet v paniki zaradi Sie

21. 11. 2017; 11.00
Avtor: A. S.
sia cool fotr

Sia foto: Alma Photography

Cool Fotr se spominja, kako je bilo.

Jani Jugovic se je tokrat v svojem zapisu na družbenem omrežju facebook vrnil za nekaj let nazaj. Obujal je spomine o tem, kako je bilo, ko je bila njegova Teja Perjet noseča. Spomnil se je, kako jo je nekoč Sia že takrat, ko je bila še v maternici, spravila v paniko.

"Poletje 2015 v puli. Najin zadnji "pravi" dopust. Tukaj je bila Teja že visoko noseča in zgodilo se je nekaj kar bo vsaka mamica razumela, mi fotri pa nekak nimamo sposobnosti to razumeti. Ne, da nam je vseeno, ampak ne dojamemo tega tako močno kot mamice.


Ok, Teja si je kupila oz sem ji jaz kupil, ko je bila noseča cca 2 meseca, angel care (to je tisto za poslušati srčni utrip dojenčka v trebuhu). No in to je bil Tejin, hm... mja, glede na vse poizkuse umetne oploditve in, da je bila to njena prva nosečnost, je bila to njena "opora". Tisto nekaj, ko je lahko preverila, da je vse ok," je zapisal Cool Fotr. 

A ko sta odšla na morje, sta napravo seveda pustila doma. Kar je bilo Teji zagotovo kmalu zelo žal. Zgodilo se je namreč to: 
"Ko sva šla na morje, sva to pozabila doma. Ampak takrat je Sia že pridno brcala, kolcala in delala prevale v trebuhu, tko, da jo je Teja čutila redno skozi dan..... in ja, prišel je dan, ko Teja, Sie ni čutila. Tam nekje zgodaj popoldan je to preraslo že v neko manjšo paniko, ki se je iz ure v uro samo še stopnjevala. Sia pa kot zakleto, je tisti dan mirovala... Dejansko sem preguglau celo Pulo, kje bi lahko kupil to napravo, iskal ginekologe, ki bi ji naredili ultrazvok, kajti ona je bila prepričana, da je nekaj narobe.... No in potem..... ja potem se je pa naša Sia zbudila in začela brcati :)."

Jugovic v svojem zapisu še ugotavlja, da moški ne more čutiti takšne močne povezanosti z otrokom. Mama je le mama.

Se strinjate z njim?

prejšnji članek
Neprepoznavna: Kdo je ta svetovno znana pevka?
Svet slavnih
Neprepoznavna: Kdo je ta svetovno znana pevka?
naslednji članek
Planet TV ima odličnega 'vohuna'
Svet slavnih
Planet TV ima odličnega 'vohuna'