Vroče ta hip

Lepa voditeljica POP TV napovedala vrnitev

Mare Vavpotič/M24

Od rojstva prvorojenca je minilo deset mesecev, ona pa je na družbenih omrežjih že napovedala vrnitev na staro delovno mesto.

Slovenska športna novinarka in voditeljica Nataša Gavranić je na začetku letošnjega leta prvič postala mamica. Voditeljica POP TV in njen partner Blaž Jarc, odgovorni urednik informativnega programa Planet TV, par se je spoznal ravno na omenjeni televiziji, sta se razveselila fantka Gala. Zdaj pa je očitno, da se Nataša že pripravlja na vrnitev na male ekrane. Datuma vrnitve pa zaenkrat še ni razkrila. 

"Lepo se je bilo vrnit v “domač” studio. Tokrat samo za promo fotkanje, kmalu pa tudi “zares”. Rezultat glasovanja na instastoryju trenutno kaže: 57% za “JA” in 43% za “NE ŠE”. Večina vas torej misli, da sem že nazaj v službi. Ah, še čisto malo, pa bom res ...," je Nataša zapisala ob objavi na instagramu, ki je nastala v studiu POP TV. 

Objavo je komentirala tudi voditeljska kolegica Lili Žagar, ki je začudena nad tem, da se je obdobje tako hitro obrnilo. Na to pa ji je Nataša odgovorila z besedami: "Ane, čeprav mislim, da je že čas. Se mi že malo meša doma."

A post shared by Blaž Jarc (@bjarc) on