gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša ponorela nad rdečo ekipo

22. 11. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
natasa 22 11

Trenerka Nataša je želela ugotoviti, kaj se dogaja z njeno ekipo. foto: Planet TV

Medtem ko je ekipa modrih trenirala z Janovim dekletom, simpatično Nives Orešnik, se je ekipa rdečih še dodatno potila ob Natašinih ostrih besedah.

Prizor v vadbenem prostoru ekipe rdečih je razkrival, da je nekaj močno narobe. Medtem ko so se Maja, Aleš, Majda in Henrik poklapano potili na napravah, je trenerka Nataša precej glasno in jezno izražala svoja stališča. Da ima te ekipe počasi dovolj, je dejala in nadaljevala z ostrimi besedami, vse dokler ni ugotovila, kaj natanko je krivo za jasno viden padec motivacije v skupini.

Nataša je namreč že ob prvem pogledu ugotovila, da so za slabo vzdušje krivi odnosi med sotekmovalci. Njena ekipa je bila namreč povsem brez energije, slabo se je počutila zlasti Maja, ki meni, da so ji dekleta iz modre ekipe zamerila, ker je šov zapustil Kiki in ne ona. Tudi Majda, ki se je po daljšem obdobju vrnila v hišo opaža, da odnosi niso več takšni, kot poprej.

'Maja, veš, zakaj ti to zdaj govorim? Zato ker verjamem vate, res verjamem.' foto: Planet TV

Pa Nataša ob razkritju ozadja ni odnehala. Z vso vnemo se je spravila na Majo, da ji povrne izgubljeno željo po borbi. "Zdaj ti bom sedela za vratom, samo to ti povem, da niti eno dekle v tem šovu ni boljše od tebe. Tebi pa kar psiha pade. Če so tri skupaj, še ne pomeni, da so boljše, še vedno je tekma individualna. Maja, to so stvari, ki te ne smejo spraviti iz tira.''

In če smo sprva mislili, da je ekipa zaradi glasne in ostre komunikacije jezna na Natašo, se je na koncu izkazalo, da gre zgolj za drugačen, a učinkovit pristop. Na koncu smo na Majinem obrazu že videli širok nasmešek, v izjavi pa je pojasnila tudi, kakšen je njen pogled na trenerkin pristop, ki pred malimi zasloni ni videti ravno vzpodbuden. ''Nataša je zakon. To je prva stvar. Ona je res top motivatorka in njene besede pomenijo največ na svetu.''

Ste opazili, da ima Planet TV v hiši tudi 'vohuna'?

Nataša je vedela, kako motivirati Majo.

Nataša je vedela, kako motivirati Majo. foto: Planet TV

prejšnji članek
FOTO: Očitno si je hči Baracka Obame že našla fanta
Svet slavnih
FOTO: Očitno si je hči Baracka Obame že našla fanta
naslednji članek
Veliko več kot le smučanje
Zdravje
Veliko več kot le smučanje
#obraziavenija
obraziavenija