Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Kaj si o Denise Dame misli Damjan Murko?

23. 11. 2017; 08.00
Avtor: N.N.
denise dame 4

Prav vsakdo se je z Denise želel fotografirati, sama pa je prodajala tudi majice z napisom Kupi mi Guči. foto: Mediaspeed

Prišla je kot strela z jasnega in postala središče vseh pogovorov, zdaj pa je na njen »meet and greet« dogodek prišla velika množica otrok, ki so se želeli z njo fotografirati. Za komentar smo prosili slovenskega samopromotorja številka ena, Damjana Murka.

Ali je to šala ali misli resno, je vprašanje, ki si ga te dni vsi zastavljajo ob posnetkih, ki jih na youtubu objavlja skrivnostna Denise Dame.

Trenutno najbolj obrekovana Slovenka se je odpravila na slovensko turnejo, kjer si bo »narod sodbo pisal sam«. foto: Mediaspeed

Mnenja o youtuberki s koroškim naglasom Denise Dame, ki se hvali z izdelki Gucci, so deljena – polovica se nad njo zgraža, drugi ji navdušeno ploskajo, češ da gre za odlično parodijo na trenutno tako aktualne modne blogerke in druge spletne »vplivneže«.

V Celju je bilo na srečanju z njo tako kot pred leti, ko je prišla Esmeralda. Ljudem se je čisto »utrgalo«! foto: Mediaspeed

IZKORISTILA OKUS SLOVENCEV

Pred dnevi je Denise Dame izkoristila situacijo in organizirala »meet and greet« dogodek v Celju, kjer je bilo tako kot pred leti ob prihodu mehiške igralke Leticie Calderon – Esmeralde. Priložnost, da razvpito svetlolaso vlogerko spoznajo v živo, je želelo izkoristiti ogromno ljudi in prizorišče je bilo premajhno za vse. Prav vsakdo se je z Denise želel fotografirati, ob tem pa je youtuberka prodajala tudi majice z geslom Kupi mi Guči; zanje je bilo treba odšteti po 16 evrov – »luksuriozna« cena, kot jo je opisala Denise Dame. 

Priložnost, da razvpito svetlolaso vlogerko spoznajo v živo, je želelo izkoristiti ogromno ljudi. foto: Mediaspeed

MUHA ENODNEVNICA?

Za komentar smo prosili tudi Damjana Murka. »Na srečo ne čutim konkurence. Moje mnenje o novonastalih instant zvezdah je precej kritično. Če se punca res zaveda posla, ji lahko samo čestitam. Vendar na kakšne – dolge ali kratke – proge teče ta posameznica, bo pokazal čas. Želi medijsko pozornost, in če jo dobi, ni kriva ona, pač pa sistem zvezdništva pri nas. V naši deželici me nič več ne preseneča. Je dovolj prostora za vse, čeprav jih je veliko prišlo in še hitreje odšlo. Moramo se zavedati, zakaj je na srečanje z njo prišlo tako veliko ljudi. Organizator dogodka najverjetneje ni bila ona, temveč center, ki je novico o njenem prihodu napihnil do te mere, da je ljudem (otrokom!) dogodek postal zanimiv,« je na kratko komentiral Damjan.

prejšnji članek
Konec ugibanj: Lepa Ana potrdila nosečnost!
Svet slavnih
Konec ugibanj: Lepa Ana potrdila nosečnost!
naslednji članek
FOTO: Ta seksi lepotica je dopolnila 38 let
Svet slavnih
FOTO: Ta seksi lepotica je dopolnila 38 let