Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Poroko je prekinil glas, ki je mladoporočenca spravil v jok

28. 11. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
poroka

Iz ozadja je zazvenel glas ... foto: YouTube

Tricia in Neil Swan sta načrtovala klasično cerkveno poroko, veliki dan naj bi tako potekal povsem običajno. No, ampak ni bilo čisto tako. Duhovnika je nekdo nepričakovano prekinil …

Tricia in Neil Swan sta za poroko izbrala cerkev v slikoviti irski vasici Kincasslagh. Ob tem se jima ni niti sanjalo, da ju prav tam čaka veliko presenečenje. Kaj se je torej zgodilo?

Ko sta si Tricia in Neil izmenjala zaobljubi, je napočil trenutek, da duhovnik zapoje pesem How Great Thou Art. Vse lepo in prav, a že po prvi vrstici je cenjenega moža prekinil glas iz ozadja. Ko sta se mladoporočenca obrnila, sta videla, da je vstal eden izmed svatov, ki je nadaljeval s petjem pesmi.

Mladoporočenca sta bila močno ganjena. foto: YouTube

Pa ni ostalo ne pri tem, nekaj svatov je namreč pripravilo presenečenje in tako so vstajali drug za drugim, sprva moški, nato ženske, dokler se ni pojoča druščina zbrala pred presenečenima mladoporočencema, ki kakopak nista mogla zadržati solz. Kako so zveneli pojoči svatje, si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Verjamemo, da se bo tudi vam orosilo oko.

prejšnji članek
Damjan Murko: Se vam trga srce?
Svet slavnih
Damjan Murko: Se vam trga srce?
naslednji članek
Dovolj je ena žlička na tešče, pa se bo zgodilo to ...
Zdravje
Dovolj je ena žlička na tešče, pa se bo zgodilo to ...