Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Kokalj iskreno o nosečnosti in prezgodnjemu rojstvu

1. 12. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Tjasa Kokalj Jerala_m

foto: M24

Še do danes ni nastopil uradni datum poroda dvojčic Tjaše Kokalj, a sta njeni deklici stari že 3 mesece.

Tjaša Kokalj Jerala je s svojim možem Klemnom tako kot poroko tudi nosečnost skrivala pred mediji in sledilci na družbenih omrežjih. "Jaz pa sem želela biti že od vsega začetka pri tej temi previdna, včasih mi je kar hudo, ko vidim fotografije znanih nosečk zraven še praznega vozička ali posteljice, ko otroček še sploh ni prišel na svet. Kaj se lahko do takrat še vse zgodi, o tem, raje ne bom pisala, ker je treba misliti pozitivno, ampak morda so kakšne objave za moj okus prenagle," je na svojem blogu TK Swat zapisala Tjaša. Njena odločitev pa se je izkazala za pravilno, saj sta se njeni dvojčici mnogo prezgodaj odločili, da pokukata na svet. Prezgodnje rojstvo pa je s sabo prineslo tudi številne težave, s katerimi so se več kot dva meseca borili v bolnišnici. Tjaša se je v tem času tudi umaknila iz medijev in iz družbenih omrežij, na blogu pa priznava, da je v tem času večkrat želela razkriti svojo zgodbo, a tega preprosto ni mogla, saj so jo preplavila čustva. Ob sebi pa je potrebovala najbližje, družino, prijateljice in seveda svojega moža. 

Tjaša Kokalj skupaj z možem. foto: Mare Vavpotič/M24

Zdaj je slovenska manekenka, novinarka in voditeljica s svojima deklicama že 3 tedne doma, a na blogu tudi pojasnjuje, da ne misli postati mami blogarka. "Ko na Instagramu objavim kakšno fotografijo s prijateljico, mamo, možem … – to osebo tudi vedno vprašam, ali lahko fotografijo objavim in ali ni malce (precej) sporno, da bi svoji punčki objavljala brez njunega privoljenja," še pojasnjuje Tjaša, ki svojih deklic ne misli deliti na družbenih omrežjih. Ima pa razlog tudi za to, da ne bo postala mami blogerka, ki so v zadnjem času zelo priljubljene. Le-ta pa je zelo logičen "ker sem še frišna mamica in nekih hudih modrosti vam ne moram postreči kot to, da se večinoma kar sproti učim, ko se spoznavamo."

Tjaša še poudarja, da bo na blogu ostala strastna zapravljivka in modna navdušenka, doma pa bo ljubeča mati svojima deklicama. 

prejšnji članek
Slovenci v Londonu navdušili s priredbo ameriške klasike
Svet slavnih
Slovenci v Londonu navdušili s priredbo ameriške klasike
naslednji članek
Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega življenja!'
Resničnostni šovi
Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega življenja!'