požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poškodovana Ilka Štuhec se je pred letom dni takole veselila

2. 12. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Ilka Štuhec

V ekipi Ilke Štuhec kljub poškodbi razmišljajo pozitivno in so z mislimi že pri novem cilju - uspešni rehabilitaciji. foto: M24

Slovenski smučarki je uspehe v letošnji sezoni preprečila poškodba, pred točno letom dni pa je bila zgodba popolnoma drugačna.

Lanskoletna sezona je bila za slovensko smučarko Ilko Štuhec zagotovo najbolj uspešna sezona v njeni karieri. Vse skupaj pa se je pričelo pred točno letom dni. 2. decembra 2016, ko je v kanadskem Lake Louisu prvič prismučala do zmage v svetovnem pokalu, ki je napovedala neverjetno smučarko sezono simpatične Mariborčanke. 

Veselje po prvi zmagi je bilo simpatično in nepopisno, kar pa so ujeli tudi na kamero. Vse skupaj pa je Ilka zdaj, ko je sredi saniranja poškodbe, delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Ilkina ekipa je namreč po zmagi v avtu na ves glas prepevala besedilo pesmi I Lived, ki jo izvaja zasedba OneRepublic. Ker se je Ilka v svoji karieri borila s številnimi poškodbami, tudi letos pa ji je nadaljevanje uspehov preprečila ravno poškodba, ima pesem zelo pomembno sporočilo za slovensko smučarko. Ravno verz "z vsako zlomljeno kostjo prisegam, da sem živela," je Ilka uporabila za opis videa na družabnih omrežjih in ravno to je med sledilci vzbudilo še dodatna čustva. 

Ilka je tudi naslednji dan (jutri bo minilo leto dni) zmagala in slavila že drugič zapored. Prepričani pa smo, da ji bo podoben uspeh uspel kaj kmalu po sanirani poškodbi. 

Izvedbo Ilkine ekipe in originalno različico pa si lahko ogledate spodaj. 

prejšnji članek
Barovec Nejc si želi takšnega moškega
Svet slavnih
Barovec Nejc si želi takšnega moškega
naslednji članek
FOTO: Najbolj 'odštekani' kostumi pevke Cher
Svet slavnih
FOTO: Najbolj 'odštekani' kostumi pevke Cher
#nasazenazenska
nasazenazenska