Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vroči tango usoden za slovensko plesalko

4. 12. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova, davood

foto: Profimedia

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova se poslavlja od najbolj gledanega plesnega šova

Nadiya Bychkova in njen plesni partner, igralec Davood Ghadami, sta se včeraj morala posloviti od šova Strictly Come Dancing. Izpadla sta v 11. oddaji in to tik pred polfinalom. Za par je bil usoden argentinski tango, za katerega sta dobila zgolj 29 točk, gledalci pa so s svojimi glasovi ob njiju postavili najmočnejši par. Zato niti ni bilo presenečenje, da so se člani strokovne žirije na koncu odločili za pevko in igralko Alexandro Burke in njenega soplesalca Gorko Márqueza.

"Nisem si mislil, da bom prišel do sem. Zato se kljub izpadu smejim, ker si nisem mislil, da bom dosegel to točko, nisem si mislil, da bom spoznal te neverjetne ljudi, gre za neverjetno izkušnjo. Še nikoli nisem naredil česa takega. Naslednja dva tedna bom doma plesal z mojima lepima deklicama, ki sta postali veliki oboževalki šova," je po izpadu povedal Davood. Ki se je v govoru zahvalil tudi Nadiyji. Predvsem, ker je voditeljica namignila, da je postal plesalec. "Vse to je zaradi ene osebe. Seveda se moram zahvaliti toliko ljudem. Moji lepi družini, moji ženi, ampak. Je njeno (Nadiya) prvo leto v šovu in mislim, da je opravila odlično. Je briljantna partnerka, odlična učiteljica in zdaj je tudi zelo dobra moja prijateljica, hvaležen sem, da sem te spoznal."

Nekaj besed pa je ob izpadu povedala tudi plesalka. "Velika hvala. Res sem hvaležna, da sem te lahko spoznala. Privilegij je, da sem lahko del tvojega potovanja, saj mislim, da si neverjeten. Zelo si napredoval, prišel si tako daleč in res sem ponosna nate," so bile besede, ki jih je Nadiya namenila Davoodu. 

V šovu pa ostaja slovenski plesalec Aljaž Škorjanec, ki je sicer s svojo soplesalko, igralko in nekdanjo manekenko Gemmo Atkinson prav tako dobil zgolj 29 točk, a so ju pred izpadom rešili gledalci s svojimi glasovi. 

prejšnji članek
Pokazala ga je tudi Natalija Kolšek
Svet slavnih
Pokazala ga je tudi Natalija Kolšek
naslednji članek
Izkoriščanje statusa: Zaradi princese kršili pravila
Svet slavnih
Izkoriščanje statusa: Zaradi princese kršili pravila