kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poglejte, kako osupljiva lepotica je bila pred pol stoletja!

7. 12. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Britanska igralka Maggie Smith danes šteje 82 let in ima za seboj izjemno kariero. V spomin se nam je zasidrala po zrelih vlogah, malokdo pa ve, kako zapeljiva lepotica je bila v mladih letih.

Dama Margaret Natalie Smith foto: Profimedia

Dama Margaret Natalie Smith, velja za eno izmed najboljših igralk na svetu. Kot posebno priznanje za igralske dosežke, jo je kraljica Elizabeta II počastila z nazivom dama. Smithova je v igralske čevlje prvič stopila pri 17 letih, ko je na odrskih deskah navdušila z vlogo Viole. Na filmskem platnu se je prvikrat pojavila, ko je štela 21 let, kmalu za tem je njena kariera zacvetela. Danes se lahko pohvali z vlogami v več kot 50 filmih in številnimi nagradami, dejavna pa je bila tudi na odrskih deskah in malih ekranih. Nemara se je mnogim najbolj usidrala v spomin z vlogo lady Violet Crawley iz nanizanke Downton Abbey in pa seveda po kultni vlogi profesorice in čarovnice Minerve McGonagall iz filmov o Herryju Potterju.

Pa danes? 82 letna igralka ob pogledu na sodobni igralski svet odkimava z glavo. Zdi se ji popolnoma nesprejemljivo, kaj vse morajo danes mlade igralke narediti za svoj uspeh. Pravi, da njej v teh časih to ne bi uspelo. Dekleta morajo namreč razkazovati popolno telo, zlasti pa je zaželeno, če je slednje čim manj zakrito. ''Kar naprej se morajo slačiti,'' je zgrožena igralka, ki pa je kot razkrivajo stare fotografije, v mladosti tudi sama pokazala kar nekaj gole kože …

prejšnji članek
Kdo je 11- letno dekle s fotografije?
Svet slavnih
Kdo je 11- letno dekle s fotografije?
naslednji članek
To so stvari, ki jih ne bi smeli nikoli vtipkati v spletni iskalnik
Zdravje
To so stvari, ki jih ne bi smeli nikoli vtipkati v spletni iskalnik