Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ganljivo: Brata prvič obiskala očetov grob

7. 12. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Brata na očetovem grobu

Mason in Mylan očetu pripovedujeta, kaj sta v zadnjem času doživela. foto: Facebook

Družbena omrežja je v minulih dneh iz vsakdana predramila ganljiva fotografija, ki se je dotaknila marsikaterega srca. In vzbudila zavedanje, kako nam lahko življenje iz objema v hipu iztrga ljudi, ki nam pomenijo največ na tem svetu.

Na fotografiji sta osemletni Mason in petletni Mylan. Takole sta prvič obiskala očetov grob, ki je preminil pred kratkim. Poleg spomenika, sta na travnato preprogo pogrnila odejo, se zavila vanjo in poklepetala z očetom, kot nekoč, v zavetju domačega doma. Le da ju slednji ni mogel objeti, čeprav si je mali Mylan tega srčno želel.

Otroka ob obisku groba nista bila žalostna, pove njuna mama Kait, ki je ganljiv posnetek objavila na družabnem omrežju. Ležeč na trati sta mu hitela pripovedovati, kaj se je zgodilo v zadnjem času. Mason je očetu povedal, da je osvojil medaljo na plavalnem tekmovanju, Mylan pa kako uspešen je bil pri borilnih veščinah. Deček je materi dejal, da čuti, kot da je očka v njihovi bližini. Slednje ga je tako močno prevzelo, da je ob odhodu stekel nazaj do spomenika in okoli njega ovil ročice. ''Moram objeti očka,'' je zaklical materi.

Alfred Brazel je izgubil bitko s z rakom na debelem črevesju, ki se je razširil tudi na jetra. Umrl je star komaj 37 let, slabo leto po kruti diagnozi. Za seboj je pustil tri srca, ki bi dala vse, da bi se vrnil v njihovo življenje.

Objemite svoje najdražje. Povejte jim, kaj vam pomenijo.

prejšnji članek
Strta Zvezdana Mlakar, zaradi bolečine ni mogla niti jokati
Svet slavnih
Strta Zvezdana Mlakar, zaradi bolečine ni mogla niti jokati
naslednji članek
VIDEO: Kim Kardashian pokazala osupljivo postavo
Svet slavnih
VIDEO: Kim Kardashian pokazala osupljivo postavo
#nasazenazenska
nasazenazenska