hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta plašna svetlolaska danes meša glave številnim moškim

8. 12. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
dakota johnson

Bi jo prepoznali? foto: Profimedia

Pred leti se je skrivala za slavo svojih staršev, zdaj pa je ona tista, ki jo prepoznajo na vsakem koraku.

Danes 28-letna igralka je bila pred leti precej plašna najstnica. Kar v tako slavni družini zagotovo ni presenetljivo. Odraščala je ob starših, kot so mati Melanie Griffith, oče Don Johnson in očim Antonio Banderas. Kljub vsemu je s svojo kariero aktivno pričela že leta 2000, leta 2015 pa je sledil mednarodni uspeh in prepoznavnost. Takrat je namreč sprejela najbolj zaželeno vlogo, vlogo Anastasie Steele v filmski franšizi Petdeset odtenkov sive.  

foto: Profimedia

Težko si predstavljamo, da je bila danes seksi, vroča in predvsem mednarodno zaželena igralka Dakota Johnson nekoč tako zelo plašna najstnica, ki se je skrivala za velikimi očali, zakrivajočimi pričeskami in ohlapnimi oblačili. Kljub vsemu pa je bila samo najstnica, ki je svoje življenje dobesedno živela pred televizijskimi kamerami in fotoaparati, za kar so bili zaslužni njeni starši.

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Odkar se je pridružila priljubljeni trilogiji, pa Dakota ni pridobila zgolj na pozitivni prepoznavnosti. V zadnjih letih, odkar je pričela s projekti, so se na njo zgrnile tudi številne obtožbe, tako glede igre, videza, kot tudi tiste, v smislu, 'zakaj ti je bilo tega treba', a se sama na njih ne ozira. "Podobno je stalnemu zvoku komarja. Zelo čudno. Ljudje čutijo potrebo, na samo da sodijo o drugih, ampak da ob tem tudi povzdvignejo sami sebe. Nepotreba poraba energije in časa ...," je o stalnih sodbah spregovorila Johnsonova. 

foto: Profimedia

prejšnji članek
Ste si pozimi že privoščili pravi piknik?
Kulinarika
Ste si pozimi že privoščili pravi piknik?
naslednji članek
Našli smo odlično decembrsko darilo zanj
Zdravje
Našli smo odlično decembrsko darilo zanj