Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najlepša na svetu: Je to, kar dela neprimerno?

9. 12. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
ANASTASIA

Anastasiya Knyazeva foto: INSTAGRAM

Anastasiya Knyazeva je bila pred enim letom okronana za najlepšo deklico na svetu. Dekličina mama na Instagramu objavlja fotografije in video posnetke, na katerih deklica oponaša gibe odrasle ženske.

Čeprav šteje šele šest let, mala Rusinja Anastasiya Knyazeva že ustvarja zavidljivo modno kariero. Kot otroška manekenka sodeluje pri številnih modnih zgodbah in kampanjah znanih blagovnih znamk. Na dekličino lepoto je sila ponosna njena mati Anna, ki si prizadeva, da bi lepo hčerko videli ljudje širom sveta. Anna tako na družabnem omrežju Instagram vsakodnevno objavlja utrinke iz Anastasiyinega življenja in precej uspešno nabira število dekličinih oboževalcev.

Šestletnica je bila okronana za najlepšo deklico na svetu. foto: INSTAGRAM

Z objavami je pričela pred dvema letoma, do danes pa se ponaša že z 661.000 sledilci. A med slednjimi niso zgolj takšni, ki bi bili nad dekličino lepoto navdušeni. ''Že res, da je ljubka deklica, a ob tem njeni starši ne bi smeli pozabiti, da je zgolj otrok in ne odrasla ženska, kot se vede na nekaterih objavah.''

Kot otroška manekenka sodeluje pri številnih modnih zgodbah. foto: INSTAGRAM

Mama namreč z oboževalci deli tudi video posnetke, na katerih deklica prepeva in skuša oponašati koketno mimiko odraslih žensk. Zaradi seksualizacije, ličil, ki jih nosi deklica in velikega izpostavljanja na družbenih omrežjih, je Anna deležna velikih kritik. A matere kot kaže slednje ne gane kaj dosti, saj uspešno uresničuje načrte o dekličini slavi - vsaka objava je denimo pospremljena z več tisočimi všečki in na stotinami komentarjev, kako lepa, čudovita in sladka je njena deklica.

prejšnji članek
Iztok in Domen Valič: O travmah in drugih družinskih skrivnostih
Svet slavnih
Iztok in Domen Valič: O travmah in drugih družinskih skrivnostih
naslednji članek
FOTO: Seksi manekenka na naslovnici Voguea
Svet slavnih
FOTO: Seksi manekenka na naslovnici Voguea
#nasazenazenska
nasazenazenska