gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja takšna kot v osnovni šoli

11. 12. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Šov The Biggest Loser Slovenija je minuli konec tedna zapustila Maja Cimermančič, ki je po tihem veljala za ljubljenko, za katero so stiskali pesti tudi tisti, ki so prispevali k ustvarjanju zgodbe o priljubljenem shujševalnem šovu.

Maja je odločena, da uresniči zastavljene cilje. foto: PLANET TV

V Majo je močno verjel Rok Tomažin - The Preacher, trenerka Nataša pa si je vseskozi prizadevala, da bi iz svetlolaske iztisnila poslednje kaplje moči. Tako kot pri svojih ostalih varovancih, a nemara še nekoliko več, v očeh mnogih je namreč Maja veljala za njeno ljubljenko.

Cilj: Teža iz časov osnovne šole

A četudi se je svetlolaska minuli konec tedna poslovila od hiše in telovadnice, kjer je zadnja dva meseca garala in pogosto presegla samo sebe, ne namerava ostati tam, kjer se je končala zgodba pod žarometi. Kot pravi, bo naredila vse, da na tehtnici končno ugleda dvomestno številko. ''Do finalne oddaje bom imela vsaj 99,9 kilograma. Definitivno bom na dvomestni številki, ki je nisem videla že od osnovne šole, tako da, pa če se moram raztrgati do takrat. To se pravi še 9,1 kilograma,'' je odločena Maja.

foto: Planet TV

In kako namerava slednje uresničiti? Kot pojasnjuje, namerava trenirati dvakrat na dan. ''Moj dragi je rekel, da bo šel na inštrukcije k Nataši, če se bo to zgodilo, bom imela Natašo v moški obliki doma.'' Smeje še pripomni, da bo tri dodatne ponovitve spremenil v pet dodatnih. ''Jaz bom poskušala dati vse od sebe, tudi takrat, ko ne morem več. Pač imela bom nekje Natašo zadaj, ko se mi dere na uho in srčno upam, da bo to pomagalo," je pozitivna Maja, ki je trenerki hvaležna za vse kar je naredila zanjo.

Težki trenutki ji niso ostali v slabem spominu. foto: PLANET TV

Nataša je rojena za ta poklic

"Lahko ji dam samo kapo dol in upam, da bo pomagala še mnogim, ker brez nje meni nikoli ne bi uspelo vse to. Ona je pri meni videla tisto mejo in šli sva še čez njo. To je bilo tudi večkrat vidno, sploh pri kakšnem joku in bruhanju in še bi lahko naštevala. Iz srca sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame."

foto: Planet TV

prejšnji članek
Klemen Slakonja o Jerneju Šugmanu: Upal sem, da se bom predramil iz nočne more
Svet slavnih
Klemen Slakonja o Jerneju Šugmanu: Upal sem, da se bom predramil iz nočne more
naslednji članek
Jasna Kuljaj jih ne želi pokazati
Svet slavnih
Jasna Kuljaj jih ne želi pokazati